"Академия за родители" идва във Варна на 15 октомври

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:47 / 13.10.2016
1058
На 15 октомври, събота, от 10 до 19 часа, в модерния и предпочитан от деца и родители център за обучение и забавление "Мама и аз" ще гостуват именити експерти по ранно детско развитие, детско здраве и образование в България.

"Академия за родители" е насочена към всички, които искат да дадат добър старт в живота на децата си в образователен, възпитателен и здравословен план. На фокус са детското здраве, възможностите за организиране на свободното време, алтернативни образователни модели и други важни теми за съвременния родител. 

Обученията ще бъдат разделени в две възрастови групи - за родители на деца до 3 години и за родители на деца от 3 до 7 години.

Опита си в грижите за най-малките ще споделят експертът по стволови клетки д-р Асен Пачеджиев /член на УС на Българската асоциация на тъканните банки/ и началникът на родилното отделение в МБАЛ "Света Анна" - Варна д-р Милко Папазов. Педиатърът д-р Ружа Панчева ще разсее облаците около спорните ваксини. За и против секциото, обезболяването при раждане, кърменето, чий е проблемът с капризните деца и кои са най-полезните храни за бебетата са част от темите, по които ще дискутират лекари, акушерка и дула, и консултанти по ранно детско развитие. 

С лекции за децата над 3 години в Академия за родители във Варна ще се включат Кремена Ненкова- обучител на успешни родители към институт Gordon Training International (GTI) - България, известният хомеопат д-р Искра Капинчева- член на УС на Асоциацията на лекарите хомеопати в България, детският офталмолог д-р Галина Филева от Очна клиника "Св. Петка", психолози, педагози, създатели на сайтове и концепции за учене и игри. Ще стане ясно кое отличава Валдорфската педагогика от другите образователни модели, как да се справим с трудното адаптиране в детската градина и различни поведенчески проблеми.

А докато мама и тате са на училище, децата ще могат да се включат в куп любопитни занимания, работилници, викторини и игри. 

В Арт ателието те ще изработват красиви есенни дървета, страшни маски и корони за принцеси феи. За забавлението на малките ще се погрижат и усмихнатите възпитатели от занималня "Туки Так". Подготвени са забавни образователни игри, математически и логически задачи.

В любимата на децата Музикална стая пък ще отвори вратите си Рок училище, ще се веселят с Музикална гимнастика Южно море и Нео от Борнео.

Входът за първата извън София "Академия за родители" е свободен. Тъй като се очакват много посетители, препоръчително е желаещите да участват да се регистрират на сайта http://parentacademy.bg/pa-varna-2.

 

 


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Секира! 80 лева струва телешката пържола от 200 гр. на Морската г...
Това е Ицо Бозавия, който загина при инцидента с Кирил Петков и ж...
Кирил Петков след катастрофата: Возих се на задната седалка в кол...
ОДМВР-Варна: Неправилна маневра и отнето предимство са причините ...
Пиарът на "Промяната" качи страшна снимка от мелето край Аксаково...
Пренасочват движението в посока Варна заради катастрофата с кола ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).