"Академия за родители" във Варна на 21 октомври

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:56 / 11.10.2017
1436
Най-голямото събитие за родители, кани всички мами и татковци от морската столица и региона, на 21 октомври в Детски център "Мама и аз".

От 9.30 до 17.30 ч. в съботния ден, ще са отворени две зали за лекции, в които ще чуем експертни съвети по най-важните за бъдещите родители теми, като подготовка за раждане, първи грижи и кърмене на бебето, захранване, възпитание без наказания и още много; с настоящите родители пък ще разговаряме за здравословно хранене, хиперактивност при децата, новите технологии, как да възпитаваме ценности, финансова грамотност, и други интересни теми.

"Академия за родители" отново събира на едно място най-добрите специалисти от София и Варна, както и десетки организации, с които родителите ще могат да се консултирате през целия ден. На форума са поканени много партньори и приятели, психолози и консултанти по кърмене, здравословно хранене, финанси и дигитални технологии, ранно детско развитие, пренатално възпитание и още много. Лекциите протичат паралелно в две зали - тематично разделени за бъдещи и настоящи родители.

Всички родители и деца ще могат да прекарат един незабравим ден, в който не само да научат много нови неща, но и да се забавляват в безплатните работилнички. Детските ателиета на официалния домакин на събитието ДЦ "Мама и аз" ще са отворени за всички, а на място ще месим хлебчета с "Хлебни къщи", ще играем с Туй-Онуй, ще научим повече за семейните финанси, ще програмираме с MindHub, ще готвим здравословни вкусотии с Food revolution България и "За храната", ще се потопим в "Стаята на приказките" на Регионална библиотека - Варна и ще танцуваме.

Разбира се, ще има и много изненади и подаръци за всички. Вход свободен.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).