Актриса от театрална формация "Феникс" събра "Любовни уравнения" в книга

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
12:29 / 11.09.2017
1613
Тя е нежна! Емоционална! Ранима! Обичаща и обичана! Мечтателка! 

Тя е Пламена Мартинова. И вече повече от 12г е част от театрална формация "Феникс" към сдружение "Феникс 2009".

Оказва се обаче, че не само театъра е нейната голяма любов. Тя изненада всички, като събра някой свои мисли в малка книжка със заглавие "Любовни уравнения".

Това е една съкровена изповед. Един въображаем разговор с Любовта в различните й измерения, породен от формулите в човешкия живот с едно неизвестно, които уж започваме да пишем, но изведнъж спираме, трием с гумичка и почваме отначало.

Всъщност тя пише още от гимназията, но никога не е споделяля нищо с никого. До миналата година, когато изживява своя собствена житейска трансформация и решава да сподели своите мисли и чувства, облечени в кратки разказчета. Отначало със своите близки, а после и с приятели. За нейна голяма изненада висички харесват написаното. Така се ражда една мечта, която носи простичкото име "Любовни уравнения"!

"Твоята роза ти е толкова ценна поради времето, което си загубил за нея." казва Лисицата на Малкия Принц в едноименния роман на Антоан дьо Сент-Екзюпери.

Затова заповядайте на 12.09.17г. от 18:30ч. в Концертна зала на Младежки дом - Варна, за да видите прекрасната роза, родена от приказните мечти на едно обикновено момиче!

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).