Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Актьори и изпълнители завладяват сцената на TEDx във Варна 
Автор: Пламена Николова 13:57 / 26.11.2020Коментари (0)1364
©
На 29 ноември, на сцената на TEDxPrimorskiPark в емблематичната сграда в Морската градина - Морско казино, ще застанат едни от най-изявените личности, за да представят своите идеи, за оформянето на една по-хубава картина за бъдещето. 

Сред лекторите на събитието е познатият режисьор и актьор - Ники Илиев, с редица вдъхновяващи филми и режисьорския си дебют в киното с филма "Чужденецът" ще сподели за "Стойцизмът като операционна система за по-добър живот". Изкуствен интелект или защо компютрите няма скоро за изместят хумористите ще ни разкаже Христо Христов - сценарист, чийто труд ни е дарил едни от най-смешните моменти в телевизията, киното и театъра. Още сред лекторите са Невен Боянов, който прави промени в методите на образование благодарение на своя startup. Атанас Генков реализира трансформиращи преживявания както в градска среда, така и сред дивата

природа, а неговите истории помагат в изкачването на върховете. За любимото море и изборите в живота ще чуем Дарина Иванова. И какво е бъдещето без музика - Boyanski ще бъде сред изпълнителите в изданието. 

ТEDxPrimorskiPark второто издание за града и темата е  "Re-Imagine". Тя изразява че е време да си позволим да помечтаем за бъдещето. Време е да си представим и преосмислим всеки аспект от живота - от наука и технологии, до ежедневие и интереси. От страхове и опасности, до мечти и желания. Новото време или както всичко го наричат "Новото нормално" е тук и от нас зависи как ще оформим новата картина за по-добро бъдеще. 

TEDx е организация с нестопанска цел, посветена на идеите, които заслужават да бъдат споделени. Началото й е поставено през 1984г. под формата на конференция, която събира хора от три сфери: технология, забавление, дизайн. Обхватът й се разширява все повече благодарение на жаждата за знания. TEDxPrimorskiPark е местно събитие, чиято цел е да обединява хората да споделят идеи и да преоткриват уникалните възможности и предизвикателства в живота.

Всички теми ще бъдат достъпни в официалната онлайн платформа на формата и така всеки ще може да им се наслади. Инициативата се реализира с подкрепата на Фонд Култура и Община Варна.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Великден 2024 г.
Газови доставки
ТВ и шоу сезон 2022/2023 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Прокуратура и МВР влязоха в офисите на Васил Божков
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (417) 14%
Добре, но можеше и по-добре (395) 13%
Не се справи (578) 19%
Пълна трагедия (1615) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: