Актьорите от новия филм, който се снима във Варна: "Фалшив герой" е криминална комедия

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
08:44 / 03.07.2018
5563
Двама от героите в най-новия български сериал на NOVA - "Фалшив герой", чийто снимки текат в момента в морската столица Варна, споделиха част от идеята на филма по БГ радио. Доротея Толева и Любен Кънев разказаха интригуващи факти около сюжета и снимките на продукцията.

"Сценарият се развива много интересно, сега предстои ние актьорите да го направим жив. Това е сериал за малките и големите неща в живота на хората - истории завъртени между любовта, политиката и цялата фалшивост, в която сме принудени да живеем понякога. Аз лично ще вляза в ролята на Огнян - общински съветник, който е женен за Алекс Сърчаджиева" - сподели актьорът Любен Кънев на Боги и Симо. 

В поредицата ще се включат още Калин Врачански, Станислава Николова, Ина Добрева, Пламен Великов, Светломир Радев и други много популярни лица от киното и малкия екран.

"Фалшив герой е една криминална комедия и смятам, че ще е доста забавна за зрителите. Фалшивият герой е примерът как човек може да свали маската и да бъде себе си и да бъде щастлив от този факт. В сериала съм Виктория Кънчева - героинята ми е бивш модел и инфлуенсър, а в ролята на мой съпруг влиза Христо Пъдев, с който имаме страхотно дете и семейство" - пък разкри Доротея Толева. 

"NOVA предприема неща, които са много важни за българското кино и това е наистина страхотно. Всички ние имаме нужда от хубаво кино, не само професионално, но и като хора пред екрана. Това е интересна колаборация между телевизия и община, която се надяваме да стане тенденция в популяризирането на българска култура, изкуство и архитектура", допълниха двамата актьори. 

Проектът се реализира от NOVA с подкрепата на Община Варна, продуцент на комедийната поредица е “DreamsIndustry“. Сериалът е част от стратегията на медийната група да подкрепя българските филми на всички платформи.

Варна се присъединява към европейската тенденция за финансиране на мероприятия, които представят конкретни градове с цел повишаване на интереса към културния и масов туризъм, инвестициите и цялостното регионално развитие.

Виж коментарите (1)

Още по темата (4):
12.07.2018 Калин Врачански за "Фалшив герой": Ще се забъркам с четири различни жени и за първи път ще участвам в комедия
22.06.2018 Продуцентът на "Фалшив герой": Сюжетът напомня на "Отчаяни съпруги"
22.06.2018 Цяло лято снимат във Варна новия комедиен сериал "Фалшив герой"
19.03.2018 Комедийният сериал "Фалшив герой“ ще се снима във Варна, отпускат хиляди от общинския бюджет
Още новини от Новини от Варна:
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид
Варненци остават на тъмно, вижте кога


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).