Албена стартира кампания за отдаване под наем на търговски площи в комплекса за сезон 2022

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:39 / 25.03.2022
1759
Ваканционно селище Албена стартира кампания за отдаване под наем на търговски площи в комплекса за предстоящия летен туристически сезон.

Тя е насочена към юридически лица, еднолични търговци и творци на свободна практика, в сферата на търговията с хранителни и нехранителни стоки, ресторантьорството, развлекателната дейност. Налични са също възможности за предоставяне на занаятчийските услуги – фризьорство; козметични процедури; салони за татуировки, маникюр и педикюр; ателиета за дърворезба и ръчно изработени сувенири; масажни студиа и др. Под наем се отдават още плажове, таксита и спортно-увеселителни атракциони. Обектите се намират на територията на целия комплекс, и по-специално на обособена търговска улица; открити щандове и павилиони; ресторанти, магазини, хотелски помещения и специален покрит пазар "Нептун“.

Желаещите да кандидатстват за наемане на обект могат да се свържат с Живко Стоянов, ръководител на сектор "Наеми“, телефон +359 885 853 833, e-mail: naemi@albena.bg.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Откриха мъртъв изчезналия журналист от Варна!
Изчезна известен журналист във Варна. Търсят го
Проблем: Положиха асфалт на мястото на смъртоносната катастрофа с...
Много плажове във Варна може да останат неохраняеми, каква е прич...
Апелативният съд гледа мярката на тъщата на Пейо Пеев
Ремонт на тръбата за Варна спира движението в ключов участък на А...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).