Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Алекс от Девня: До 3 месеца COVID19 ще е само лош спомен! Борисов ще управлява успешно с жена-президент! България ще излезе от ЕС и ще тръгне нагоре!
Автор: Пламена Николова 09:47 / 25.01.2021Коментари (16)15239
©
Личен архив
С Виктория-Александра Николова от Девня Varna24.bg ви срещна, когато тя предрече редица събития по време на извънредното положение  през март миналата година, като падането на КПП-тата, атентатите в Австрия и това, че до 7 години България ще е сред най-проспериращите държави в света.  Днес дамата с мистична дарба споделя нови свои прогнози като това, че Борисов ще управлява още един мандат начело на ГЕРБ, че на президентския стол ще седне българка, дълги години работила в чужбина и това, че до три години страната ни ще излезе от ЕС и ще тръгне рязко нагоре в своето развитие. Алекс не подмина и най-болезнената тема, тази с коронавируса, като според нея след април месец 2021 г. COVID19 ще е само лош спомен.

-Алекс, как и кога разбра, че имаш тази дарба? Много хора са скептични и не вярват в невидимите неща. Какво е това, което ти дава тази информация, по-силна интуиция ли е това, какво е?

-Дарбата ми е дадена по наследство, не съм имала някакъв повратен момент, не съм изпадала в кома или нещо подобно. Дядо ми имаше тази дарба, моята майка също. Но, докато моят дядо ме учеше да я владея, майка ми се бунтуваше срещу нея, отричаше я, не я приемаше. Някога такава дарба се е приемала като проклятие, хората с нея са били като белязани. Дядо ми не се срамуваше от дарбата си. Той беше чакръкчия, най-известния в България, казваше се Никола. При него са идвали лекари, професори. Лекуваше дископатия. Идва ли са хора прегънати на две без да могат да вървят и са тръгвали изправени. Така че от рода на майка ми идва дарбата. Не е имало ситуация, която е отключила сетивата ми и не, при мен не е интуиция. Не мога да кажа кога в годините ми се е случило първото видение, било е може би в детските ми години още. Освен виденията, които ми се дават, аз имам и доста други умения, които за хората са пълна мистика. Контактувам с душите на починали хора, общувам като цяло с духовния свят.  Другото умение, дадено ми свише, е да чета мислите на хората. Казваш, че това е плашещо, но може да плаши само хора с грозни мисли. Такива хора колкото и да ми се усмихват, аз побеснявам, защото мога да надникна в тях, прозрачни са ми. Често имам ситуации, в които знам какво ще ми каже даден човек и отговарям преди да ми е задал въпроса си. Имам много силна енергия, редовно ми се случва да блокирам електроуреди и телефони около мен. Използвам тази енергия, за да лекувам и помагам, макар, че често след това се чувствам много изтощена. Често работя с хора с депресии и страхови неврози, търсят ме хора с паник атаки.  

-Какъв е процентът на психологията при работата ти с тези хора?

-Никога не съм учила психология, но съм говорила с много психотерапевти, както в България, така и в Австрия и стигам до извода, че без да съм учела това, което те, работя по същия начин като тях с хора с психически и емоционални проблеми.  В работата си аз търся и намирам причинете за техните проблеми, докато специалистите лекуват самите симптоми. Аз търся причината.

-Ти също си имала много сериозен здравословен проблем, диагноза, на която се гледа като на смъртна присъда и си успяла да си помогнеш, така ли е?

-Да, така е, но съм успяла с Божията помощ. Човек каквато и енергия да има не може да се справи без помощ от духовния свят. Затова аз моля за помощ, когато имам нужда и съм благодарна, че я получавам. Моля за тази помощ не само за себе си, но и когато работя с хората. Но само за хора, които я заслужават.

- Как определяш кой заслужава? Връщала ли си хора, които са обърнали към теб за помощ?

- Не само съм връщала, гонила съм хора. Както преди време Ванга е гонила хора с груби думи, така и на мен ми се е случвало. Защото разбрах колко права е била да дава на всекиму заслуженото. Дребни душици, които идват на прага ми, за да ме изпитват, за да ми се подиграват и съдят, няма как да разчитат на помощта ми. Има хора, които колкото и да са лоши, има в тях зрънце добро, има надежда да се променят. Но има и хора, в които няма капка добро. Те не са направили нищо в живота си, заради което да им се подаде ръка. В дъното на много беди и събития, които предопределят живота ни, стоят родителите. Всяко дете копира своите родители. Затова е нужно едно дете да бъде обичано и насърчавано, дори, когато направи нещо грешно, да бъде подкрепяно, за да намери пътя си. Ако един родител е прекалено взискателен и критичен, то се затваря и започва да живее в свой свят и ако някой не му подаде ръка да излезе от там, то става един неуверен възрастен, който е толкова самокритичен и неудовлетворен от всяко нещо, което прави, че живее в постоянен страх от провал. Това пречи на хората с депресии и паник атаки да имат вътрешен мир и устойчивост, те са много по-"чупливи" при стрес и напрежение, защото водещ е страхът. Страхът от болести, страхът от смъртта, страхът че няма да се справят в работата си, че ще бъдат отхвърлени в любовта. Писано е, всеки има път, по който върви. Когато му дойде времето всеки ще отиде на едно друго ниво, защото умира тялото, но не умира душата. Просто изкачваме нивата, минаваме от първи във втори клас, както се казва. Другото важно нещо, което отключва проблемите ни е ако нямаме цел. Може да сме много ангажирани, да не ни стига времето за нищо, но да нямаме цел. Да нямаме опорни точки. Говоря за цел като това да искаш да имаш дете, да създадеш хармонична връзка и семейство, да сбъднеш своя мечта, да имаш внуци. Целта не трябва да има материални измерения, тя трябва да носи удовлетвореност и вътрешен мир, защото няма нужда аз да казвам, че всичко материално е преходно. Както се казва "ковчег с джобове няма". Всичко, което правим остава на този свят.

-Нека минем към темата за твоите нови прогнози, какво да очакваме, предстоят избори, светът и страната ни се бори с коронавирус, какви са твоите прогнози в тази сфера?

-Първо искам да споделя, че Бойко Борисов ще продължи още един мандат на този пост. До края на годината ще довършва неща, които вече са започнати. След като дойде и новият президент на власт, заедно ще постигнат много добри резултати. Румен Радев в момента, в който слезе от поста си на президент, няма да се чуе дълго време за него. Новият президент ще е жена, която идва от чужбина, където е живяла в последните години. Ще е висока около 1,70 м. , със средно къса, тъмноруса или светлокестенява коса, мисля, че ще е с кафяви очи, на средна възраст, с приятно излъчване. Това, което видях, е че е  добър човек и ще работи за благото на България заедно с Борисов. Даже и име ми посочиха, но няма да го споделя сега. От мандата на тази жена ще тръгне България да се издига. Много неща ще се променят. Ще се променят заплатите, ще има промени в здравната система. Много хора са против Борисов, всеки може да критикува, но не всеки приема критики.

Дебело искам да подчертая, че не съм партийна, не симпатизирам на нито една партия или политик, но след като наближи края на мандата на Борисов, много хора ще искат той да се върне, буквално ми се даде да предам беше: "Ще искате пак да е той, ще плачете и ще го търсите". От преди две години ми се даде това, че Борисов ще сложи началото на възхода на България. Зная, че противниците на Борисов ще ме критикуват, тяхно право е, затова отново подчертавам, не съм политически пристрастна.

Много важно нещо, което ми се даде е това, че до максимум три години България ще излезе от ЕС. Еврото няма да влезе в България като разплащателна единица.  Ще осъзнаем, че сами можем да сме по-силни, защото ще постигаме целите си сами и ще преодолеем всички трудности, това ще ни обедини и ще допринесе за просперитета на страната ни.  

- Кога ще се освободим от този кошмар, наречен COVID 19, който промени живота ни и го обърна с главата наопаки?

- Това, което аз знам и е повече по усещане, а не по видения, е че от началото на март нещата ще започнат да просветват. До края на април ще се нормализира почти напълно обстановката и според мен ни очаква един добър летен сезон. Смятам, че след още два-три месеца  този вирус ще е само лош спомен. И не смятам, че заслугата за това ще са ваксините, но няма да говоря за това, защото нямам право да влияя на хората в решението им да се ваксинират. По-скоро мисля, че хората ще се преборят със страха и паниката, които ни разболяват повече от самия вирус или поне ни пречат да се справим с него успешно.

- Като човек, който дълги години е живял в Австрия, какво искаш да кажеш на хората, които смятат,  че в чужбина се изсипва рогът на изобилието и мечтаят да избягат от тук?

-Да, живяла съм във Виена, наричана "центъра на Европа", но се върнах, защото осъзнах, че дървото расте само около корена си. Аз се зареждам в България. Когато съм у дома се чувствам добре. В чужбина непрекъснато боледувах, не се чувствах добре, нямах тази сила. Много хора стоят и чакат и казват:" Искаме промяна!". Но не правят нищо, за да започне промяната от тях самите. Промяната започва от нас самите, когато започнем да оправяме негативите в себе си, тогава всичко около нас ще започне да се променя за по-добро. Нужно е добро отношение към хората. Нужно е да вършим всичко със съзнание и отговорност. Не да отбиваме номера във всичко.

Обичаме да казваме, че ще лъжем, че работим, докато ни лъжат, че ни плащат.  Не е ли по-добре да работим така, че ние да сме доволни от себе си и тогава да имаме претенции. Не можем да искаме от другите нещо, което ние не можем да дадем. Имаме прекрасна природа, дадености, повечето българи имат добро сърце, състрадателни са, помагат си, гостоприемни са, все качества, които са повод за гордост и самочувствие. Трябва да сме по-отговорни и дисциплинирани, да пазим това, което имаме и да се стараем да направим нещо, с което да сме полезни не само на себе си, но и на всички.  

За мен най-важно е човек да е добър.  Затова с радост помагам на хора, които идват  при мен, защото са загубили пътя си. Аз не съм гледачка, аз мога да дам съвет кой е правилният път за даден човек. Ако той иска да си помогне ще се опита да тръгне по него, защото винаги имаме избор. Когато всички ние поискаме да даваме, вместо само да получаваме, тогава България ще започне да се издига. Докато викаме обезумели един срещу друг, вместо да се обединим, няма да се случат за добро нещата. Омразата е самопогубваща.  Народът ни е уникален, земята ни е уникална и България ще върви напред, но трябва да сме единни и да помогнем това да се случи.



Още по темата: общо новини по темата: 4
17.05.2021 »
03.05.2021 »
29.06.2020 »
04.05.2020 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Ахахаха ,хвърлила захранка лелята и каракудите опъват плувките :) И то щото прогнозирала Борисов пак за премиер ,а Радев ще загуби президентските. Всичкото трол на баламатума :)
Aнонимен
на 25.01.2021 г.
0
 
 
Борисов наистина ще спечели още един мандат. Каквото и да говорят, само вижте заплатите и осигурителният доход на сайта на НОИ и ще видите, че от 2018 г заплатите са се увеличили с около 20% и наистина се построиха много неща. Не знам кой ще е президент, но няма да е Радев. Толкова неадекватен президент не сме имали. Пълен провал. Нали знаете вицът за раздаването на акъл от Господ и военните. Българинът е умен и няма да го избере отново с неговата Деса. За излизане от ЕС е глупост. То да не става току така- хоп и вън. 20години чакахме да влезем и за 3 години да излезем е абсурд
Aнонимен
на 25.01.2021 г.
-1
 
 
Аз пък мисля, има няма К19 , ще не тормозят докато не си изразходят произведените и поръчани ваксини. Така, че К19 ще е актуален още дълго време. Мутрата Буда-Борисов пада. Не го искат вече нито ЕС нито Янките - той е бита катра. Радев пак ще е Президент ако няма тотална фалшификация на изборите. ако има фалшификация - Капитолия гори, пак този път в София. Въпреки янките дето уж тренират на Ново село. Те не са гаранция ! България няма да излезе от ЕС , иначе ще влезе при комшиите ! А и няма толкова злато вече да се откупи при излизане ? Обзалагам се ! Не съм гледачка, нито врачка, просто гледам на къде отива света. За Америка друг път ще ви кажа ... пълен разплод ...
-1
 
 
Тая си загуби всичките клиенти! И двамата! ;)
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 25.01.2021 г.
0
 
 
Ох милата - успя да се наслади се на няколко минути внимание.
+2
 
 
Абе този ЕС, за нищо го нямат! Това да не е сладкарница, да влезеш, да изядеш две пасти и да излезеш?!
Aнонимен
на 25.01.2021 г.
0
 
 
Ужас! Още една глухоняма,на която звездите и говорят.
Aнонимен
на 25.01.2021 г.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Февруари 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Виж още:
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: