Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Александър Николов: Важно е да гласуваме! Да покажем, че желаем прогрес, а не предразсъдъци и куха пропаганда!
Автор: Пламена Николова 13:59 / 27.09.2022Коментари (0)959
©
Във време на задълбочаваща се криза, успяват държавите с план. Успехът е следствие от търсене на решения в стратегическа дълбочина. Увереността и смелостта, а не страха и недоверието са елементи на успеха, най – вече когато изглежда, че няма път напред. Политиците трябва да отговорят на очакванията на избирателите. Това коментира Александър Николов, водач на листата на КП "Български възход" в 3 МИР Варна.

"Мълчаливото мнозинство години наред не намира своите лидери и алтернатива на това е "Български Възход“. Тези избори могат да бъдат нашият Рубикон. Последните години превърнаха парламентаризма в надпревара на партии и лидери, чиято цел е да мобилизират страха и омразата, за да получат мандат на отричащото малцинство. 

Нашата цел в тази кампания е да вървим срещу слуховете и предположенията, да покажем че можем да се обединим в прогонването на страха, да спрем противопоставянето. Чрез лидер показал качества на обединителна фигура, в лицето на Стефан Янев, заедно да намерим дългосрочни решения по текущите предизвикателства и тежкото наследство на прехода. 

По улици, площади и зали, ние от "Български възход“ не агитираме, ние призоваваме хората, българските граждани да имат вяра. Вярата, че колкото и разделено да изглежда обществото ни, колкото и противопоставяне и страх да сеят политиците от екрана, днес имаме избор. И този избор е нашата сила, нашата свободна воля. И тя не може да бъде сломена, но може да бъде приспана от шепа самозвани водени от его и страст за еднолична власт.

Ние казваме - нека се обединим в прогонването на страха, да покажем на хората от екрана че желаем просперитет и прогрес, а не предразсъдъци и куха пропаганда.

Нужно е възстановяване на нашата икономика, на нашата финансова система - да я накараме да работи за всеки български гражданин. Ако отстояваме националните си интереси, заедно не можем да се провалим. Единствено трябва да ги изведем от позицията им на заложник на чужди и частни интереси във всички посоки на света. Няма как да има друга лоялност, нито друга любов, отвъд любовта към родината. Всяка връзка отвъд границите й е смислена единствено ако отстоява и предполага просперитета и прогреса на българските граждани. 

Нашата велика, богата и неспокойна история ни учи, че имаме възможности, но следва да осигурим образование и равни възможности на всички български граждани, от всеки български регион. Съединението прави силата не в страна сбор от столица и провинция, а от пропорционално развити и допълващи се региони. Нашите враговете не са хората с различна бюлетина, а бедността, невежеството, лошата жизнена среда и липсата на перспектива да отгледаме и задържим децата на България. 

Вярвам, че заедно можем да сложим началото на Възхода на България на 2 октомври!", коментира Николов. 

Какво още сподели водачът на листата на КП "Български възход" за Варна, вижте във видеото!




Още по темата: общо новини по темата: 865
22.02.2023 »
26.01.2023 »
27.12.2022 »
26.12.2022 »
15.12.2022 »
10.12.2022 »
предишна страница [ 1/145 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Реформи в БДЖ
България в еврозоната
Издирват 17-годишно момиче от Дупница
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (413) 14%
Добре, но можеше и по-добре (387) 13%
Не се справи (568) 19%
Пълна трагедия (1595) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: