Алкохолът погуби 30-годишна варненка

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:05 / 07.09.2010
1906
30-годишна жена издъхнала в края на миналата седмица, след последен запой с алкохол. 14 дни по-рано тя е била изписана от Клиниката по токсикология на Военноморската болница във Варна. Както се оказва впоследствие, това съвсем не било изолиран случай. Жената развила зависимост към алкохола в продължение на години, а само през последния период от време в журнала на клиниката са отразени 7 нейни хоспитализации с цел лечение. От чашката не могла да я откъсне и мисълта за детето й. "Сама по себе си тази млада жена е стойностен човек, но просто не можа да се отърси от зависимостта", каза началникът на клиниката доц. д-р Снежа Златева.

Все по-често в здравното заведение напоследък приемат млади мъже и жени, които в ранна възраст са зависими от алкохола. Миналата седмица за лечение бе приет 29-годишен пациент с тежко увреждане на черния дроб и целия организъм. Предстои в клиниката да бъде разкрита допълнителна услуга за зависими към алкохола пациенти.

Източник: в. "Позвънете новини"


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Варненци трябва да знаят, че тази улица ще бъде затворена за опре...
Още едно кученце от приюта в село Каменар беше осиновено по време...
Днес времето няма да е приятно: Какво ни очаква във Варна?
Това ли са новите властелини на центъра на Варна?
Варненци: Това е изключително опасно, може да пострадат деца
Тази красива къща във Варна дава име на градинка, в нея е било и ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).