Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Анита Мейзер "лекува“ вагинална инфекция с мускулест младок
Автор: Екип Varna24.bg 15:33 / 16.12.2018Коментари (0)8182
©
Скандалната вдовица Анита Мейзер, която е подсъдима за убийството на мъжа си Николай Димов, но през лятото излезе предсрочно от затвора, за да лекува бактериална вагинална инфекция, сияе с нов мъж до себе си. Жители на Виница, където мургавата силиконка живее откакто напусна Сливенския затвор, разкриха пред "Уикенд“, че Мейзер отново е успяла да завъди чувствително по-млад от нея мъж.

Ситната брюнетка с огромни силиконови гърди тържествено демонстрирала любовните си трепети из двора на къщата, която обитава във Виница. "От около месец ежедневно е посещавана от млад гологлав здравеняк, който често преспива у Анита. Двамата не се свенят да се отдават на интимни ласки на беседката пред дома й, макар всичко да се вижда от съседните къщи“, коментират новото любовно завоевание на скандалната миска жителите на Виница. Местните не познават новия любовник на Анита Мейзер, който според думите им не е "тукашен“. Той се появил в живота на подсъдимата за убийство ромка наскоро, като първоначално съседите го смятали за момче, ангажирано с покупките на мургавата сексбомба. 

Анита Мейзер е поставена под домашен арест и няма право да напуска пределите на дома си,като поне 3 пъти седмично патрулен автомобил на МВР идва, за да провери дали тя спазва мярката, наложена й от съда. "Кой знае как го е забърсала, може и да е жиголо“, не без завист одумват новия млад любовник на Анита Мейзер жителите.

Само преди 6 месеца – на 24 юни, родената като Айше Желязкова ромка излезе предсрочно от затвора, след като съдиите приеха, че здравословното й състояние зад стените на Сливенския затвор рязко се е влошило. Срещу 5000 лева парична гаранция мургавата секс бомба напусна килията си, за да се лекува. Според съдебните лекари, овдовялата за втори път българка с двойно гражданство страда от бактериална вагинална инфекция и от силиконите си. Трябвало да се подложи на нови пластични операции, за да опази огромните си 600-кубикови гърди.

Мейзер бе въдворена под домашен арест, но не в апартамента във Варна, в който уби културиста Николай Димов, а в къща във Виница. Оттогава скандалната носителка на приза "Мисис България“  2014 напуска дома си само за лекарски прегледи. Тя опита да си издейства пътуване до чужбина, уж за да се подложи в чуждестранна клиника на пластични операции, но съдебните власти не й разрешиха.

Анита Мейзер бе осъдена на първа инстанция на 4,5 години затвор за убийство по непредпазливост на мъжа си Николай и за предлагане на подкуп на полицай, разследващ криминалния случай. Трупът на фитнес инструктора Николай Димов бе открит на 14 август 2016 г. в дома на съпругата му Анита Мейзер във Варна. Миската смени на няколко пъти версията си, кто накрая се спря на тази, че Николай е загинал при секс експеримент. Трябвало да бъде заснето видео с уменията му, което да му послужи за намирането му на работа като културист в Америка. Николай обаче се задушил от свинските опашки, с които бил опасан врата му. Мейзер влезе в Сливенския затвор през 2016 г. и прекара там точно 20 месеца, преди да излезе предсрочно през лятото заради влошеното си здраве.

Любопитен щрих от биографията на ромката е, че тя е погребала общо трима мъже, с които е имала интимни отношения. Преди години загинал предишния й съпруг Живко Желев, от когото варненката има дъщеря. Странното е, че първият мъж на Анита Мейзер загинал от сърдечна недостатъчност, след като приел някакви хапчета малко след като се оженил повторно за домашната й прислужница. След мистериозната смърт на екс съпруга на Анита Мейзер, тя емигрирала в Америка заедно с щерка си, където се залюбила с баровеца Марк. Две години след женитбата, Марк също починал при странни обстоятелства.

Освен трима погребани съпрузи, Анита Мейзер е загубила и първия мъж в живота си, отнел девствеността й едва на 12 години. Ромката се залюбила с варненски китарист, когато била в 6 клас. Няколко месеца по-късно, в деня на труда 1 май, китаристът починал в катастрофа.



Още по темата: общо новини по темата: 141
08.09.2022 »
14.08.2020 »
15.05.2020 »
16.03.2020 »
03.01.2020 »
29.11.2019 »
предишна страница [ 1/24 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Природни стихии
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: