Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало
јнализи
¬арна
—портни
–егионални
Ѕългари€
ћеждународни
Ћюбопитно
√алерии
Ћичности
RSS
¬сички
ќбщество
Ѕизнес
 риминални
»нституции
ƒруги
„итателски
јнкета: 82 % от варненци са против блокирането на движението в града от протестиращи
јвтор: ≈кип Varna24.bg 15:09 / 07.08.2020 оментари (42)3369
© Varna24.bg
јрхив
82 % от варненци категорично не одобр€ват блокирането на пътища и възпреп€тстване на движението в града от протестиращи. “ова показват данните от проведена анкета по темата във фейсбук групата "¬арна си е ¬арнаУ, съобщава ¬арна новини.

ќт 790 гласували до момента, 637 от далите сво€ вот в анкетата категорично за€в€ват, че не одобр€ват действи€та на протестиращите.

145 одобр€ват демонстрантите, а 8 души, от взелите участие в анкетата, директно са за€вили, че не отговар€т за действи€та си спр€мо протестиращите.

ѕрипомн€ме, че блокадите, първо на јспарухови€ мост, а след това и на ключови кръстовища във ¬арна създадоха транспортен хаос в морската столица и дни наред изнерв€ха шофьорите и по-гол€ма част от жителите на града. ѕротестиращи се настаниха в палатков лагер на кръстовището пред община ¬арна и блокираха трафика в една от най-натоварените зони в града. Ќаложи се н€колко линии на градски€ транспорт да се движат по променени маршрути, което също създаде редица неудобства за придвижващите се с т€х жители и гости на града.

“уристически€т бранш на свой ред осъди действи€та на протестиращите: "“ова, което се случва във ¬арна е изключително непри€тно и вли€е отрицателно на сезона. Ѕлокират се ключови кръстовища, а от там цели€ град.  урортите сто€т без полицаи, защото гол€ма част от ресурса на полици€та е ангажиран с опазване на безопасността на протестиращите. Ќедопустимо е нерегламентирани и незаконни протести да блокират цели€ градУ, каза за "¬арна новиниУ ѕавлин  осев, председател на јсоциаци€та на хотелиерите и ресторантьорите във ¬арна.

–ано тази сутрин на територи€та на ц€лата страна бе проведена специализирана полицейска операци€ за възстанов€ване на обществени€ ред. ¬ резултат и палаткови€т лагер пред община ¬арна бе премахнат от кръстовището, а движението в района Ц възстановено.

ќт полици€та призоваха както протестиращите, така и всички останали граждани да спазват  онституци€та и законите на страната.ќще по темата: общо новини по темата: 216
10.05.2021 »
11.02.2021 »
01.02.2021 »
24.01.2021 »
22.01.2021 »
15.01.2021 »
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
Aнонимен
на 10.08.2020 г.
0
 
 
Ќ€какви дебили лежат по палатките. “ова не са всички варненци. »ма и психопати сред т€х. ≈дин се замозапали, сега трупат камъни пред ќбщината, но момчето не беше добре психически, трупащите камъни също не са добре с главата.
0
 
 
’ахахахаха направо 135% от всрненци напишете за "по-достоверно". рЯ§£
Aнонимен
на 09.08.2020 г.
0
 
 
Ѕраво на варненци! “ези хора разбират, че н€кой нещо не одобр€ва и има право да изрази сво€ протест. “ова обаче по никой начин не дава право на когото и да е да налага чрез диктат и уличен терор блокиране на каквото и да е! ƒругите хора имат права, които тези протестиращи прегазват, изнудват и рекетират.  ой им дава право на това? Ќа всичкото отгоре тези протестиращи са вкарани в огромна заблуда-те б€ха ловко измамени, насъскани, че ЅЅ е крадец на техните пари, които държи на шкафчето-пачки от по 500 евра и кюлчета злато. ≈то, това е теста за интелигентност на бг и те б€ха скъсани жестоко на този тест.  ой смислен човек ще държи парите си в такива размери на шкафчето?  ой питам? » се оказа, че всички искат драстични демократични промени с терористични средства. ¬сичките им искани€ всъщност са искани€та на „ерепа, а те н€мат свои искани€, а само ултиматумите на „ерепа за оставки на ЅЅ и »√. јко имаше разум и отговорно отношение и искане и желание за действителни демократични промени в много неща те тр€бваше и сега могат да бъдат изложени в колкото се съберат пункта по групи проблеми , да се внесат в Ќ— и на гол€м обществен и политически форум да се избистр€т и със сигурност повечето от т€х щ€ха да се решат и то нелошо. ј сега готвим катастрофа на Ѕ-€ защото иде зима, иде пандеми€, иде ик. криза, социална криза и като капак и политическа такава. јз за€в€вам, че н€ма и не може да се намери правителство, ново, сглобено от кол, от въже, което да се справи по-добре от това сега. ƒа не говорим за европарите, че за да дойдат тр€бва да се свърши много подготвителна работа, ко€то никое ново правителство не може да свърши, а сегашното като го натискат вс€как не може спорно да работи и му се пречи за това. “рагеди€та ни очаква и слепците н€мат очи да го съзрат сега. јко тези 82% не се възправ€т да спрат лудите да не прав€т курбан цели€ народ ще плачем горко и тогава всичко днешно ще ни се види като песен спр€мо картината зимъска. јко тази каша на протестиращите сега можеше да си € сърбат само те-халал да им е, но те € бъркат на всички нас и не тр€бва да им се позвол€ва да ни вкарат в тази трагеди€. ј има и още по-лош вариант, когато властта не може никак да се справи в катастрофата. ј идват избори и тогава нека всеки да избира с главата си най-доброто и който спечели да управл€ва!
0
 
 
Ќормалните начини за протестираме не работ€т с тезо главочи. ¬ие какво искате : от вкъщи със салатата и с раки€та само да се протестира, че да не ви пречи лирЯШВ ’ората не сед€т по ср€дата на път€ ей така за кеф, просто вие н€мате капацитета да го разберете €вно ...
0
 
 
ѕросто спрете да в€рвате на н€каква недоказана информаци€ при условие, че 50 % от варненци са деца и пенсионери и има около 30 % не съм сигурен, но там н€къде които н€мат шофьорски книжки, тоеср не им пречи, че път€ е блокиран да речем 5 % протестиращи и 20 % хора, на които не им пука какво се случва в държавата забравих и хората от малцинствата и според вад колко процента наистина не са съгласни, че пътищата са блокирани. ѕо смущаващото е процента на хората които в€рват на нещо написно в н€какъв сайт и същевремвнно обиждат съгражданите си, защоти н€кой им е казал, че те били процент от несъгласни. ¬секи сам решава в какво да в€рва все пак. Ќ€кой в€рват в Ѕог други във феи и еднорози ама най са ми странни тези дето в€рват, че всеки път хората гласуват за бойко.
0
 
 
»скам да ви попитам всички коментирали,дали ако блокират самата община ще ги забележите?ўе се придвижвате спокойно,бат ¬анко ще почне поредни€ ремонт и ще ви създаде затруднени€,но ще се придвижвате спокойно.“а,ако блокират общината ще ги забележите ли,или просто н€ма да ви се пречкат и н€ма дави касае?
0
 
 
»ма начини за изразиш позици€та си относно несъгласие с даден казус! Ѕлокирането на пътища Ќ≈ ≈ решение на проблема!
 оментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.
»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
« Ќоември 2021 г. »
пон
вто
ср€
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
¬иж още:
јктуални теми
√рипна епидеми€ обхвана страната
√ригор ƒимитров на турнири през 2021 г.
ѕарламентарни избори 2021 г.
“¬ и шоу сезон 2021/2022 г.
«има 2021/2022 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
јбонамент
јбонирайте се за mail бюлетина ни !
јбонирайте се за наши€ e-mail и ще получавате на личната си поща информаци€ за случващото се в ¬арна и региона.
e-mail:
јнкета
 ак се справ€ ќбщина ¬арна с овлад€ването на последиците от проливните дъждове?
ћного добре
ƒобре, но можеше и по-добре
Ќе се справи
ѕълна трагеди€

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
≈кип
ѕравила
¬арненци във facebook
RSS за новините
‘утбол на живо по телевизи€та
©2008 - 2019 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Varna24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Varna24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Varna24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: