Антон, премазал свой колега в зърнобаза, научи колко ще лежи в затвора

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:59 / 23.01.2018
1398
1 година и 4 месеца лишаване от свобода при общ режим и лишаване от право да управлява МПС за срока на ефективното си наказание получи днес предаденият на съд с обвинителен акт на Окръжната прокуратура във Варна Антон К. До присъдата на Варненския окръжен съд се стигна, след като подсъдимият поиска делото срещу него да се гледа при условията на съкратено съдебно следствие. Така заради процедурата наложеното му наказание от 2 години лишаване от свобода при общ режим бе редуцирано с една трета до 1, 4 год. затвор.

На 13 юли 2017 год. в гр. Суворово, Варненска област, в зърнобаза на "Агрос-98" ООД при управление на влекач "МАН" с прикачено полуремарке 47-годишният подсъдим нарушил правилата за движение по пътищата. Той предприел маневра на заден ход, без да се убеди, че пътят зад превозното средство е свободен. При маневрата Антон К. затиснал своя колега Хр. П. и така причинил по непредпазливост неговата смърт - престъпление по чл. 343, ал. 1, б. "в", във връзка с чл. 342, ал. 1 от НК.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).