Апартаментният туризъм притеснява хотелиерите във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
09:54 / 22.11.2019
1804
Апартаментният туризъм от ден на ден се увеличава със страхотни темпове, което притеснява  хотелиерите, защото това е  буквална конкуренция, която  дърпа доста клиенти. Това коментира председателят на Асоциацията на ресторантьорите и хотелиерите във Варна Павлин Косев по време на туристическото изложение  "Туризъм експо-дестинация Варна  2019".

Той се надява частните жилища за нощувки да бъдат  легитимирани, за да може да имат  равни конкурентни позиции. Има амбиции да се пускат тайни гости, за да се разреши проблемът, посочи Косев.

В тазгодишния форум, който ще продължи до 23-и ноември се включват близо 100 български и международни браншови организации, транспортни компании, хотели и хотелски вериги, фирми за хотелско и спа оборудване, висши и средни училища в областта на туризма, предлагащи иновативни услуги. През трите дни е предвидена и конференция, по време на която ще се коментират актуални теми в областта на туризма.

В рамките на Туризъм Експо Дестинация Варна се провежда и Конференция, в която ще се обсъждат актуални теми като: Нови дестинации, нови полети и възможности за региона през 2020та година. Дирекция "Туризъм“ на Община Варна ще представи резултатите от туристически сезон 2019та, както и какви са тенденциите и перспективите за следващата година. Бъдещето на дигиталния туризъм, силата на смарт технологиите и оптимизацията на разходите в хотелите и туристическите обекти са теми, който ще бъдат коментирани по време на Експото.

Туризъм Експо Дестинация Варна ще продължи до 23 ноември – събота. Входът е свободен за всички посетители. Варненци и гости на морската столица ще имат възможност да участват в томбола за награди: спа-почивки, ски-ваканция в Боровец, куверти за Новогодишната нощ, вечери за двама, телевизори и още много изненади очакват гостите на Туризъм експо. Изложението е отворено за посетители всеки ден от 10 до 18 часа в зали Младост на Двореца на Културата и спорта.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).