Апелативната прокуратура във Варна въвежда приемни дни за граждани

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:16 / 11.11.2016
998
Административният ръководител на Апелативната прокуратура във Варна ще приема граждани всяка последна сряда от месеца от 14 до 16 часа в кабинета си в Съдебната палата във Варна на площад "Независимост", №2, ет. 3. 

Двамата заместници на апелативния прокурор на Варна ще приемат граждани в изнесени приемни в шестте окръжни прокуратури на територията на апелативния район.Първата приемна на заместник на апелативния прокурор на Варна е насрочена за 29 ноември в Окръжната прокуратура в Добрич. До края на 2016 год. прием на граждани след записване ще има и в окръжните прокуратури във Варна - на 30 ноември, в Шумен - на 1 декември, в Търговище - на 7 декември, на 14 декември - в Разград, и на 21 декември - в Силистра.

Изнесените приемни на заместниците на апелативния прокурор на Варна ще работят от 10 до 12 часа на тези дати. Графикът за изнесените приемни до края на 2016 год. и за първото полугодие на 2017 год. ще бъде публикуван на интернет страницата на Прокуратурата на Република България - www.prb.bg, както и на публичния сайт на Апелативната прокуратура във Варна - http://www.prb.bg/bg/apvarna/.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
С бавни темпове: Ремонтът на този емблематичен за Варна хотел про...
Хубавото време се разваля, дъжд и гръмотевични бури очаква Варна
Кметът Коцев поздрави всички именици и български военни
Трафикът по пътя София - Варна е изключително натоварен
Коалиция ГЕРБ - СДС регистрира листата си с кандидати за народни ...
Добра новина от Варна: Строят се нови кораби


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).