Арестуваха баща, ударил фатално сина си, момчето е с опасност за живота

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:49 / 08.09.2017
1612
Уважено е било искането на Районната прокуратура в Шумен да бъде взета мярка за неотклонение "Задържане под стража" спрямо 45-годишния Зейнол Х. от село Ясенково, община Венец. Мъжът е привлечен като обвиняем от Районната прокуратура в Шумен за причиняване на тежка телесна повреда на 26-годишния си син Дженгис - престъпление по член 128, ал. 2, във връзка с ал. 1 от Наказателния кодекс.

Между бащата и сина често възниквали конфликти, особено след употреба на алкохол. На 5 септември 2017 г. в дома си в село Ясенково двамата употребили отново алкохол и се скарали. С юмрук бащата ударил сина си в лицето. Той паднал назад от стълбищна площадка с 10 стъпала. 

26-годишният Дженгис бил приет по спешност в кома в болницата с черепно-мозъчна травма и с увреждане на главния мозък. Младият мъж бил опериран на 6 септември, но въпреки това състоянието му остава и към момента тежко и с висока опасност за живота му.

След инцидента обвиняемият се обадил на кварталния полицай в село Ясенково и съобщил, че е направил беля. В селото го познават като скандалджия и конфликтен, особено ако е употребил алкохол.
Първоначално Районната прокуратура в Шумен го задържала за срок до 72 часа до внасяне на искането за определяне на мярката му за неотклонение. Определението на Шуменския районен съд подлежи на обжалване пред Окръжния съд в града.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).