Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Арсен с магичен спектакъл във Варна и с благородна кауза
Автор: Екип Varna24.bg 16:19 / 08.02.2019Коментари (0)3557
©
“3653 DAYS MAGIC" е най-новият проект на илюзиониста Веселин Долмов – Арсен. Спектакълът ще се проведе на 23 март от 19:00 ч. във Фестивален и конгресен център – Варна. В него ще участват седем артисти, сред които е и единственият илюзионист в Европа, награден със "Златен Оскар“ (1981 г.) от Международното братство на маговете – Великият Aстор.

Инициативата обозначава 10 години – или 3653 дни – от първите стъпки на Арсен на сцена, и е с благотворителна кауза. Петдесет процента от приходите ще бъдат дарени на Латинка Банева. Тя е вариететна актриса, която дълги години е част от Duo Barry. Латинка страда от рядко заболяване и се нуждае от лечение в Турция, което струва 50 000 евро.

По този начин Веселин Долмов – Арсен, който е сред номинираните за награда ИКАР 2019 в категория ВАРИЕТЕТНО И АТРАКЦИОННО ИЗКУСТВО, изразява подкрепа си към свой колега в нужда.

Всички желаещи да подкрепят каузата, като посетят спектакъла, могат да закупят билетите си от касите на Фестивален и конгресен център в град Варна, а до няколко дни и от системата на EPAY – GO.

Спектакълът “3653 DAYS MAGIC" спира дъха чрез тайната на илюзията и манипулацията. Със средствата на комичната магия, той представя историята на едно момче-мечтател. Един смайващ сетивата разказ за интересни ситуации, случки, професионални предизвикателства и значими личности, станали част от професионалния път на Арсен – Артистът, който успява с упоритост, труд и много вяра.

Веселин е роден във Варна и там е направил първите си професионални стъпки. В последствие съдбата го среща с Астор, който с времето се превръща в негов ментор, а Арсен – в най-добрия му ученик. Днес младият илюзионист е носител на много престижни награди от национални и международни състезания и фестивали. Сред тях е и специална награда връчена от Джо Ем Търнър – президент на най-голямата общност на маговете в света – IBM International Brotherhood Of Magicians на фестивала "Golden Cat" в град Габрово. Арсен попада и в най-елитната категория – "Artist 1" – на Макао, Азия.

На българските телевизионни зрители той е познат още и от реалити форматите "България търси талант“ и "Разсмей Слави“.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Газови доставки
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: