Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Асен Блатечки: Варна да си оправи пътищата, много са зле
Автор: Екип Varna24.bg 12:13 / 22.12.2011Коментари (2)2160
© BulFoto
И Асен Блатечки дойде, за да ни каже, че е крайно време да си оправим пътищата. Секссимволът, по когото въздиша не една тийнейджърка, смята, че Варна може да бъде столица на културата през 2019-а, но само ако бъдат запълнени дупките по улиците. Това той обяви на среща със студенти в Икономическия университет. Звездата от "Стъклен дом" беше вторият гост в поредицата "Зад кулисите с...", където в ролята на провокатор влиза шоуменът Кирил Аспарухов.

Блатечки не скри, че обича Варна и за него тя винаги си е била град, който не е в България. "Сега е много зле. Бургас в момента е много по-добре откъм пътища", каза актьорът. Той беше край морето заедно с Калин Врачански, с когото си партнира в спектакъла "За мишките и хората". Отдели обаче време и за феновете си в новата аула на Икономическия университет. Обяви, че се чувства супер сред тях, но не прояви особен ентусиазъм при предложението да стане преподавател. Затова пък накара много от студентките да се размечтаят, казвайки, че би ги научил на някои неща.

Не беше пропусната и темата "Стъклен дом". Любопитна подробност е, че се е върнал отново към цигарите край героя си Чарли. Бях спрял да пуша седем месеца преди снимките и не можах да убедя екипа, обясни Асен Блатечки. Не издаде обаче дали персонажът му ще оцелее още дълго. Имали си нещо като Библия на сериала, но в епизодите се случват неща, които ги няма описани там, затова не се знае какво ще измислят продуцентите. Обича да се снима в тв сагата. 

"Много ми е готино, възприемам го като кино", допълни още актьорът.

Убеден е, че ако беше в Щатите, изобщо нямаше да постигне това, което е направил тук. Там конкуренцията е много голяма, каза той. Не съжалява, че се е родил в България. За него е важно да прави неща, които обича. Така дори и да е натоварен много, не усеща умора.

Колкото до конкуренцията при сериалите, Блатечки призна, че не харесва "Седем часа разлика". Затова пък е върл фен на "Под прикритие", там би участвал с удоволствие.

Не вярва в брака, нито в църквата

Актьорът казва за себе си, че е честен и открит. Това забелязаха и студентите - Блатечки обяви, че не вярва нито в брака, нито в църквата. Смята, че един подпис върху хартия не гарантира на хората по-сериозна връзка. А църквата за него е машина за пари.


След първоначалния шок от възможността да му задават въпроси, една от фенките му успя да се престраши и да се пробва при любимеца си, но актьорът елегантно отхвърли предложението, шегувайки се, че само ще й скъса нервите.
Въпреки че е една от звездите в България, Блатечки е стъпил здраво на земята и знае цената си. Призна, че няколко пъти са го канили да бъде кавалер на абитуриентки, но категорично е отказал да го замесват в подобни начинания. Това ми се струва долно, категоричен е той.


Определя се като изключително доверчив, приема открито всички хора до мига, в който усети, че го лъжат. "Аз съм честен и открит и очаквам същото от другите", обясни Асен.
Не се мина и без пиперливи въпросчета, но и там Блатечки запази завидно спокойствие и прие с усмивка предизвикателствата. Призна си, че еротичните сцени изобщо не са трудни. Дори искал да продължават по-дълго снимките им, но за съжаление дублите ставали почти от раз.


Прие като шега и желанието на напориста студентка да се сдобие с автограф от него по време на разговора. И въпреки че обяви, че веднага след срещата трябва да отиде във Фестивалния и конгресен център, плановете му леко се промениха. Още на финала актьорът беше обграден от фенки и в крайна сметка започна да се разписва върху всичко, което му подаваха.



Източник: в. "Народно дело"








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на piligrim
премахни филтъра

на 22.12.2011 г.
0
 
 
Асен е много готин! По-малките улици, не булевардите, даже и в център, широк център са зле, в Трошево - също
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Мигрантски натиск към България
Природни стихии
Поскъпване на хранителните продукти
Благоевград може да има нов омбудсман още през март тази година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: