Асфалтираха ул. "Георги Бенковски", очакват се задръствания заради стеснен участък

Автор: Пламена Николова
Коментари (5)
16:10 / 26.11.2018
8258
Участъкът в ремонт от ул. "Георги Бенковски" между булевардите "Владислав" и "Сливница", е вече асфалтиран, видя репортер на Varna24.bg

Все още улицата е затворена за движение и текат довършителни работи, по трасето работят тежкотоварни машини. В същото време почти всички нови паркоместа, оформени при ремонта, са заети от паркирани автомобили. 

Прави впечатление, че улицата е значително стеснена при ремонта именно заради новите паркоместа, тротоари и зелени площи, оформени при ремонта.

Странно решение обаче провокира коментарите на много шофьори, които предвиждат сериозни задръствания предвид факта, че част от пътната лента за десен завой към бул. "Владислав" е "отрязана" заради новата пешеходна зона, оформена пред частно застрахователно дружество. Това налага водачите, които искат да се престроят за завоя да изчакат колоната от автомобили, за да извършат маневрата. 

Очаква се след окончателното приключване на ремонта в отсечката той да продължи в другата част на улицата от бул. "Владислав" до ул. "Д-р Пискюлиев".

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Варна:
Коцев: Варна е люлка на знанието, устрема и успеха. Децата ще нос...
Във Варна: Българските ученици завоюваха 8 медала на Балканската ...
Неприятна изненада по Черноморието утре
Пътуването с автобус у нас - удобно само за хора с ръст под 170 с...
Хотелиер на морето: За Великден пакетите са дву- и тридневни, стр...
Изненада за варненци и гостите на града


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).