Асоциация "Да съхраним жената" организира коледно-новогодишен празник

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
15:00 / 16.12.2021
1643
Традиционно вече двадесет и четири години Асоциация "Да съхраним жената“ организира коледен-новогодишен празник.  Водещи на тържеството бяха членовете на Управителния съвет:  Д-р Йорданка Ненчева-Председател на Асоциация "Да съхраним жената“, Проф. д-р Надя Костова, Надя Йотова, Емилия Ангелова, Славена Атанасова. Отчетена бе трудната, но успешна 2021 година за Сдружението. Асоциацията е създала сплотено дамско бизнес лоби и обгрижва над 80 самотни възрастни жени и 25 деца с увреждания.

Асоциация "Да съхраним жената“ организира Благотворителен базар с коледни картички, сувенири, коледни торбички и ръчно изработени подаръци от сръчните ръце на жените от ЦСРИВЖ "Импулс“, в подкрепа на децата от ЦСРИДУ "Живот под дъгата“. Той е и единственият Център за деца от аутистичния спектър във Варна, където работи мултидисциплинарен екип с висок професионализъм и обич към децата.

Водещите се обърнаха с приветствие към всички за здраве и благополучие през 2022 година. Те благодариха на всички дарители, организатори, приятели и доброволци за активната им работа с децата, младите хора и възрастните жени. Празникът премина в песни, танци, игри и забавления до късно вечерта.

Връчена беше и годишната награда на Асоциация "Да съхраним жената“ за "Служител на годината“ на Петя Райчева, Ръководител екип на ЦСРИДУ "Живот под дъгата“ и ЦСРИВЖ "Импулс“. Тя е и Изпълнителен Директор на Сдружението.

Гостите се включиха в Благотворителна томбола с награди, предоставени от известни варненски фирми. Всички се насладиха на изпълненията на саксофон и песните на Павлин Косев. С овации бяха посрещнати музикалните поздрави към дамите, от малките Ева и Борис.

Сплотената общност на Асоциация "Да съхраним жената“ подготвя Коледно тържество за специалните деца от Център "Живот под дъгата“ с подаръци и от младите "Делфини“.


Виж коментарите (0)

Още по темата (93):
21.12.2021 Едни от първите коледари тази година благославят в град Раковски
20.12.2021 От утре започват засилени проверки в цялата страна! 
17.12.2021 60 000 българи напускат страната следващата седмица
17.12.2021 Важна информация от "Български пощи" за празниците
13.12.2021 Предстои голямото пътуване: Какво да вземем в колата си?
13.12.2021 Габровци не изневериха на хумора си! Вижте каква коледна елха имат!
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).