Атанас Стоилов: Приоритет е отварянето на магистрала "Хемус" до Игнатиево и създаването на бизнес зона край Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
16:45 / 05.11.2015
869
Приоритет през новия мандат ще бъде отварянето на магистрала "Хемус" до град Игнатиево и създаването на бизнес зона край Варна. Това заяви за "Фокус" кметът на Аксаково инж. Атанас Стоилов. 

Според него обособяването на бизнес зона ще спомогне за развитието на икономиката. "Тук няма изградена бизнес зона, каквато има в общини като Пловдив и София .Варна в момента е назад в това отношение - няма бизнес и нови работни места", коментира Стоилов. 

По думите му, с помощта на кмета на Варна, на областния управител и на правителството трябва да се работи в посока развитие на икономиката във Варна. Атанас Стоилов каза още, че средствата по оперативните програми са временни и абсолютно недостатъчни. 

"В нашата община има 23 населени места, в които пътната настилка е в много лошо състояние. Където сме имали възможност, сме работили със спечелили проекти през минали програмни периоди", допълни Стоилов. Той изрази мнение, че парите по оперативните програми през новия програмен период биха стигнали да се реализират само 20 % от готовите проекти на община Аксаково за подобряване на пътната инфраструктура в общината.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Варна:
Сигнал до Varna24.bg: Това е изключително опасно във Варна, липсв...
Вижте какъв гигант ще изникне скоро в центъра на Варна!
Изненада! ТХ не води по брой "пришълци" във Варна
Ето какво време ни очаква утре във Варна
Видео обиколка на новата Автогара Варна - вижте я!
Първи подробности от прокуратурата във Варна, след като 36-годишн...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).