БДЖ ще вози безплатно участниците във фестивала "Арлекин"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:02 / 25.06.2015
696
За четвърта поредна година "БДЖ - Пътнически превози" ЕООД ще осигури безплатното пътуване на децата, които ще участват във Фестивала за детско медийно изкуство "Арлекин4. Четвъртото издание на фестивала ще се проведе от 26-и до 28-и юни в гр. Варна.

45 деца ще пътуват от София до морската столица с влак, за да вземат участие в детския фестивал. За тяхното удобно и комфортно пътуване националният железопътен превозвач ще осигури специален допълнителен вагон към композицията на сутрешния бърз влак от София за Варна. "БДЖ - Пътнически превози" ЕООД ще се погрижи и за прибирането на младите творци в деня след приключването на фестивала.

Фестивалът "Арлекин" се провежда под мотото "Светът в моите очи" и има за цел да стимулира детската фантазия и творчество за създаване на оригинални и различни по жанр медийни творби - филми, телевизионни и радиопредавания, интернет издания и др.

Ръководството на "Холдинг Български държавни железници" ЕАД подкрепя всички инициативи, чрез които се дава възможност на българските деца да разгърнат своя творчески потенциал и възможности.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Транспортираният мъж от Варна до София със самолет "Спартан" е в ...
Корабът "Руен", който беше отвлечен от сомалийски пирати край Йем...
Варненец: Това икономия ли е или какво?
Жълт код за Варна! Ето за какво ни предупреди НИМХ
Благомир Коцев: Община Варна променя наредби с цел съкращаване на...
Варна е предупредена за утре!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).