Бакшиш и синовете му строшили ръцете на конкурент

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
11:23 / 24.09.2010
903
С хематоми в главата, със счупени ръце и натрошени ребра в МБАЛ "Св. Анна" бере душа таксиметровият шофьор Стефан С. (54 г.). Мъжът, който е член на синдикат "Авто 94", е бил зверски пребит от свой колега и синовете му в събота в 9 ч. край спирка "Мадара" на Златни пясъци. Преди да се стигне до побоя, възникнал скандал между двамата. Естествено, за клиент. От спокоен разговор двамата мъже скоро сменили тона и започнали да се карат за стоянки и дестинации, свързани с по-добра печалба. В един момент Данчо, който по думите на шефа на "Авто 94" притежава лиценз за таксиметрови услуги, взел да се заканва на Стефан. "Ще видиш какво ще става", отсякъл Данчо. И наистина, след часове на мястото край спирката пристигнали двамата синове на отправящия заплахите. С юмруци и ритници те натрошили безпомощния Стефан. Единият от младежите също бил таксиметров шофьор. Другият е охранител, обясни шефът на "Авто 94" Димчо Иванов.

Димчо Иванов
Напрежението в бранша ескалира


С промените, които прави транспортното ведомство, и заради кризата напрежението в бранша ескалира. Има хора, които не заслужават да бъдат таксиметрови шофьори. Да убиеш или осакатиш човек, е невероятно и отвратително. Контролът трябва да е между общините и браншовиците. Тоест ние да решаваме кой да работи с общините. Има водачи, които са опасни рецидивисти. Навремето, за да станеш шофьор на такси, се искаше свидетелство за съдимост, но сега не е така. Всъщност водачът е основното звено на нашата професия, твърди Иванов. И добавя, че щом в края на лятото се е стигнало да физическа саморазправа, през зимата трябва да сме нащрек за ескалация на инциденти между шофьори и клиенти. От Варненската районна прокуратура обещаха днес да съобщят дали по случая ще бъде образувано досъдебно производство и какви действия ще предприеме наблюдаващият прокурор.

Източник: в. "Народно дело"


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Варна:
Близки кадри на катастрофата, при която шофьор на Мерцедес се заб...
Фирмата, преасфалтирала пътя след катастрофата с НСО и Петков, не...
Няма край! Тежка катастрофа във Варна, автомобил се заби в спирка...
Снимки от катастрофата на пътя Варна-Добрич: Било е страшно!
Обявиха опасност за обилни валежи в осем области за утре
Състоянието на жената от катастрофата с НСО и Кирил Петков се под...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).