Балотажът ще е между Портних и Трифонов, смятат лидерите на ДСБ

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:54 / 06.07.2015
1227
ДСБ подема кампания за местните избори под надслов "Победи без ДПС". Идеята за нея е на независимия кандидат за кмет на Варна Чавдар Трифонов, за когото партията вече обяви своята подкрепа.

"Искам да спечеля изборите без да купувам гласове и без подкрепата на ДПС", заяви Трифонов. Според социологическите проучвания той ще стигне до балотаж заедно със сегашния кмет Иван Портних, коментира лидерът на ДСБ Радан Кънев. Според него въпросът е кой каква подкрепа ще търси между двата тура.

Трифонов и Кънев отхвърлиха подкрепата на СДС за предстоящи вот във Варна. "Принципите и ценностите в основата на Реформаторския блок са по-важни от абревиатурите и компромиси няма да правим", коментира Кънев казуса с градския лидер на СДС Янко Станев.

Министърът на здравеопазването и зам.-председател на ДСБ Петър Москов добави, че основните теми по време на предизборната кампания ще бъдат корупцията, правосъдие и здравеопазване. Усилията на Реформаторския блок щели да бъдат коалицията да се яви в максималната си състав на вота.

Референдумът в Гърция внася нестабилност в региона и с оглед политическата криза в Македония и ситуацията в Турция след изборите България е длъжна остане стабилна, заяви още Петър Москов.

 


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Варненци трябва да знаят, че тази улица ще бъде затворена за опре...
Още едно кученце от приюта в село Каменар беше осиновено по време...
Днес времето няма да е приятно: Какво ни очаква във Варна?
Това ли са новите властелини на центъра на Варна?
Варненци: Това е изключително опасно, може да пострадат деца
Тази красива къща във Варна дава име на градинка, в нея е било и ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).