Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Барбекю от кофи на пъпа на Варна
Автор: Екип Varna24.bg 11:12 / 10.06.2012Коментари (0)1085
© Народно дело
Завчера сутринта по ул. "Радко Димитриев" и булевардите "Генерал Колев" и "Сливница" се носеше воня на изгоряла пластмаса и боклук. "Направо на екарисаж си смърди", коментира един от минувачите. Черните казани, изпепелени почти до дъно, през нощта са били гасени от пожарната, но за съжаление никой нищо не е видял.

"Това е работа на наркомани", предположи един от клошарите, който преглеждаше съдържанието на непокътнатите цветни казани. Той посочи, че в района има доста кофи от пластмаса, но само три са били изпепелени. "Вандалска работа, какво да ви кажа друго, сами виждате", допълни той, докато подхваща натоварената с пластмасови отпадъци количка към следващия "обект".

"Някъде около 22 ч. (бел. ред. четвъртък) шефът ми усетил много неприятна миризма на изгоряла пластмаса. Помислил, че източникът е от нашите машини. Почнал да оглежда, но не намерил нередност. Вероятно тогава казанът срещу магазина е тлеел, защото не е имало пламък", коментира продавачка в подблоковото пространство на бул. "Сливница". И наистина, само на броени метри от бакалийката, точно до зоомагазина преди спирка "Нептун", пластмасовият казан бе изпепелен до основи. Това обаче не спря живеещите в блока да си поставят торбичките с боклук върху нещастните останки от кофата. "Бяха се събрали сутринта хората и коментираха, но не се намери някой, който да е видял нещо", допълни жената. Комшиите са убедени, че вандалщината е дело на младежи, които преминавайки покрай казаните, са метнали клечката и са заминали, без да останат да се полюбуват на "творението си".

"Отдавна не се е случвало да палят кофите наоколо", коментира един от вдишващите зловонието на "Ген. Колев" точно до Горското стопанство. "Зимата имаше подобен случай, но беше инцидент. Най-вероятно някой от по-възрастните хора, които се отопляват с твърдо гориво, като си е чистил печката, не е изчакал въглените да изстинат и така стопи една от кофите, ама иначе не", допълни той.

Източник: в. Народно дело








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори 2024
Лято 2024
Евроизбори 2024
Конфликт Израел-Газа
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: