Баща от Варненско доведе дъщеря си до шизофренно разстройство след блудство с нея

Автор: Пламена Николова
Коментари (12)
16:52 / 25.04.2020
8297
Териториалното отделение в Девня към Районната прокуратура във Варна задържа до 72 часа баща за блудство с родната си дъщеря, съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура във Варна. 

Териториалното отделение в Девня към Районната прокуратура във Варна привлече към наказателна отговорност за блудство 43-годишния Ахмед Х. и го задържа до 72 часа за престъпление по  член 150, ал. 1 от НК. Мъжът извършил действия с цел да възбуди или удовлетвори полово желание без съвкупление с родната си 19-годишна дъщеря, като използвал положението на икономическа зависимост на момичето.

Деянието било извършено през февруари тази година. Баща и дъщеря гледали телевизия в дома си в село в община Вълчи дол. Изведнъж 43-годишният мъж започнал да опипва момичето. След този случай поведението на дъщеря му се променило, започнала да се държи странно, което било забелязано от майка й. Преглед при психиатър установил, че блудствените действия, извършени от бащата, са отключили шизофренно разстройство.

Сигнал за блудството е подаден в петък, 24 април, в късния следобед. Мълчанието си потърпевшата 19-годишна девойка обяснила със срам и страх. Момичето живеело в един дом с родителите си и работела в семейната ферма. Нямало приятели, нито възможност да отиде при някого.

43-годишният Ахмед не е осъждан. Прокуратурата ще внесе искане в Девненския районен съд, който е компетентен да му вземе мярка за неотклонение "Задържане под стража“.

Виж коментарите (12)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).