Баща, пребил пет чужди деца, застава пред съда

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
11:59 / 27.01.2016
666
Варненския Районен съд е насрочил за днес в 13 часа поредно заседание по наказателно дело за причиняване на телесни повреди по хулигански подбуди на пет малолетни деца.

Подсъдим по делото е 46-годишен мъж, родител на техен съученик.

Конфликтът се породил на 3 юли 2014 г. Пострадалите момчета били приятели и празнували в Морската градина тринадесетия рожден ден на свой съученик. След почерпката децата тръгнали да се разхождат, като в района на Аквариума заварили компания от десетина по-малки деца, също ученици в тяхното училище, които си играели с карти "Ю Ги О".

Според обвинителния акт, групата на пострадалите деца решили да подразнят по-малките, взели картите на сина на подсъдимия като започнали да крият и късат част от тях. Това накарало момчето да се оплаче по телефона на баща си.

Скоро след това подсъдимият, заедно със съпругата си и още двама мъже, открили децата в близост до Римските терми и започнали да нанасят удари на тези, които достигнали.

В следствие на нанесения побой, петимата пострадали малолетни получили леки телесни повреди, изразяващи се в различни контузии и травматични увреждания.

Четирима от пострадалите и техните законни представители са предявили за съвместно разглеждане по делото граждански искове в различен размер за причинените им неимуществени вреди. Делото се разглежда по общия ред, с разпити на над 30 свидетели и вещи лица.


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Варна:
Супер новина за всички малчугани във Варна!
Само на 10 км от Варна, туристка коментира: Това е моят любим пла...
Предложение: Паркингът на "Колхозен пазар" да стане градска гради...
Вижте първи кадри на колата-убиец от Варна
След тежкия инцидент във Варна: Пробите за алкохол и наркотици на...
Очевидец: Удареният пешеходец изхвърча и падна в дерето, а върху ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).