Базар във Варна набира средства за болно момиченце

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
16:17 / 08.10.2018
6775
Базар във Варна набира средства за болно момиченце, съобщиха за Varna24.bg организаторите. Ето и техният призив:

"Здравейте мили хора! Искаме да ви поканим на Благотворителният базар в подкрепа на нашето малко слънце Марая, който ще се проведе на 14.10 .2018

/неделя/ от 11.00ч-18.00 ч в Гранд мол Варна /партерен етаж/. Артикулите които ще ви представим са ръчна изработка от дарители с големи сърца. Разнообразни, практични, които ще зарадват и малките и големи гости. Средствата, събрани в деня на Благотворителният базар, ще бъдат преведени по дарителската банкова сметка . Ще ви очакваме!" 

Ето и историята на момиченцето, споделена в страницата Да дарим шанс за живот на бебе МАРАЯ от нейните родители:

"Ние сме едни много разтревожени родители на едно малко пракрасно момиченце, което е само на 2 месеца. Казваме се Пламен Кръстев и Анита Георгиева от град Ловеч. След раждането на дъщеря ни преди 2 месеца всичко беше наред, до момента в който преди около месец се установи че не й минава жълтеницата. От нашата болница беше препратена към Окръжна болница в гр. Плевен, а от там след 1 седмица неуспешни лечения и повлияване на жълтеницата и към гр. София към единствената детска педиатрична клиника проф. Иван Митев за престой от още 2 седмици. Там се установи след множество изследвания,скенери,и всевъзможни медикаментозни опити за лечение, че се е родила с много рядка вродена аномалия-атрезия на жлъчните пътища и липса на жлъчен мехур-което води до единственото лечение, а именно на скъпоструваща трансплантация на черен дроб в чужбина от порядъка на 250000-300000 лв. Още по-лошото в случая, е че нямаме много време на разположение и трябва да съберем сумата до Нова година, защото черния й дроб поради невъзможността да отделя натрупващите се жлъчни сокове и билиарубин ще образува цироза което води до фатален край... За нас е непосилна такава сума и след като научихме диагнозата почнахме да търсим помощ от фирми, хора и организации за набиране на средствата... Все още сме в процес на чакане на оферти от чужди клиники, но при пристигането им веднага ще ви уведомим за тях.

Нека дадем шанс на това мъниче за живот и дано се отзовете на молбата ни и да се разпространи нейния случай .

Открита е дарителска сметка:

УниКредит Булбанк

IBAN: BG83UNCR70001523369899

BIC: UNCRBGSF

Титуляр: Марая Пламенова Кръстева

Както и регистрация в онлайн платформата за дарения и помощ: https://helpkarma.com/campaign/dari-shans-za-jivot-na-bebe-maraia-186 БЛАГОДАРИМ ОТ СЪРЦЕ на весеки отзовал се-за нас значи много!!!"

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).