Белослава и Веско Ешкенази са специалните гости на концерта на Влади Ампов - Графа във Варна

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
17:09 / 04.07.2022
1097
Музикално вълшебство и красиви споделени моменти обещава Влади Ампов -Графа на публиката на концерта му във Варна, като "щипка магия“ ще добавят специалните гости Белослава и Веско Ешкенази. На 15 юли летния театър в морската ни столица ще стане домакин на третия концерт от акустичната поредица "Утре отново“, която вече омая публиката в Пловдив и Бургас.

От Монте Мюзик добавят, че планират видеозапис на ексклузивното събитие, който да остави спомен за изключителните акустични версии на най-популярните песни на Графа. В концерта Влади Ампов разкрива още от себе си като артист, защото в голяма част от песните се наслаждаваме не само на въздействащия му глас, но и на изпълненията му на китара и пиано. Към него на сцената ще се присъединят музикантите Борислав Бояджиев – Борче, Венци Трифонов, Александър Обретенов и Мирослав Иванов.

През последните години Графа реализира два забележителни музикални дуета – "Ванилия“, с участието на виртуозния цигулар Веско Ешкенази и "Да“, с магнетичната Белослава. Това е поводът те да бъдат част от дългопланираното събитие във Варна. Само преди дни Влади Ампов разкри, че подготвят нова песен с Белослава, а премиерата ѝ пред публика ще се състои на концерта на 15 юли.

Билети за концерта във Варна са налични в мрежата на Eventim и на касата на Фестивален и конгресен център – Варна.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Няма да повярвате какво открадна жена от Варненско
Великденско яйце радва варненци в Морската градина
Варненски блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв...
Община Варна обяви свободните места за първо класиране в детските...
На прага на летния сезон сериозен проблем тревожи бранша по морет...
Вход свободен и празнична програма на 6 май в Парк-музей "Владисл...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).