Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Без дървена ваканция за учениците
Автор: Екип Varna24.bg 16:20 / 09.03.2010Коментари (516)45909
От утре, сряда, варненските ученици се връщат по класните стаи. Това съобщи шефката на РИО Варна Николина Даскалова специално за Varna24.bg.

"Снегът спря да натрупва, вятърът се успокои и транспортът е нормален, така че няма причина да обявяваме ваканция", заяви Даскалова. Няма да се учи в Суворово, Аврен, Ветрино и Аксаково.

За най-актуална и бърза информация за обстановката във Морската столица следете Varna24.bg, където както обикновено първи съобщихме за отмяната на ваканцията.

 

Ако сте недоволни от снегопочистването и обстановката в града и смятате, че тя не е нормална за провеждане на учебни занятия - изпратете на редакционните мейли на Varna24.bg или чрез Формата за изпращане на новина снимки от непочистени улици, тротоари, подходи към училищата и др.

Четете само във Varna24.bg актуална и навременна информация за тежката ситуация в града, в следствие на непрекъснатите снеговалежи.

 




Още по темата: общо новини по темата: 101
14.04.2010 »
19.03.2010 »
19.03.2010 »
17.03.2010 »
17.03.2010 »
16.03.2010 »
предишна страница [ 1/17 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на krasushaa
премахни филтъра

+5
 
 
Вчера една приятелка ми разправя, че били 7-8 човека в клас и повечето учители не били в училище. Как да стане ? Хем да няма наранени, болни, недоволни. Еми най-лесно е, като ни пуснете в дървена !
Сладолееед ... <33
на 09.03.2010 г.
+3
 
 
не е чесно майка ми ме кара да ходяя ама аз знам как да си измисля оправдание и да си остана в къщи ;дд
0
 
 
Ега ти кмета .. Ега ти ЧУДОТО .. Нека си опичат пилешките акъли и малко да помислят и за здравеопазването на учениците. Отново гледах по МоретоТВ и пише, че засега учебните занятия не са отменени. Нямам думи! Повечето коментари ги четох .. Абсолютно всички сте прави (освен 2,3-ма) Как ще ни пуснат на училище БОЛНИ, в студ и виелици?
+8
 
 
бате вие луди ли стте аз чаках 1 час реис на вънка е страшен стууудд поне 1 седмице максимум да няма училище а впрочем болна и в тоя стуб на училище
+8
 
 
Деца болни има .. Те - ЩЕ ХОДЯТ НА УЧИЛИЩЕ !
+6
 
 
цитат:
След обилния снеговалеж и бурния вятър снежната покривка на територията на община Варна през деня достигна 22 сантиметра. Заради снегонавяванията в район "Владислав Варненчик" и курортен комплекс "Св. св. Константин и Елена" се образуваха огромни преспи, съобщиха от общината. Особено тежко е положението по пътя Варна - Каменар и Каменар - Въглен, където преспите надхвърлили дори човеши бой
+8
 
 
Уважаема госпожо Даскалова, на бас се хващам, че навън и носа си не сте подавали.Синът ми учи в хуманитарната гимназия и всеки ден пътува с автобус.Тази седмица той е първа смяна и днес се върна от училище премръзнал, краката му бяха мокри, кашляше и кихаше.Лекарката ми предписа едно лекарство, доста скъпичко, нямам възможност да го платя. Бъдете така мила и платете това лекарство. Предполагам имате пари, за добре свършената работа.
+21
 
 
ПРИЗОВАВАМ ЗА СТАААААЧКААААА!!! КОЙТО Е ЗА ДА ГЛАСУВА С + Ако можете да накарате родителите си да ви позволят да останете вкъщи го направете на всяка цена...Нека да видим на кой ще преподават утре... :Х
+6
 
 
явно общината мисли за печалбите на аптеките :)
+3
 
 
http://gismeteo.ru/city/hourly/3421/0/#tab_1 ето мили, мои вижте сами .. да 2 часа след обед сняг ще вали а после и дъжд .. ще ни пускат на училище .. Е не са ли СВИНЕ ?
Аз пък обичам България... с всичките й недостатъци! : ))
на 09.03.2010 г.
+7
 
 
Апф.... Вече не съм на това мнение... Извинете, госпожо Даскалова... мн ше се радвам ако ме закарате утре на училище и купите печка в класната стая... (Естествено ме вземете след това!:-))) ) С удоволствие ще отида на училище, няма проблем... Само гледайте в колата да е топличко:-))
+7
 
 
Да ни пуснат за 1-2 дена, за да отминат бурите, снеговете и ветровете..После - "Защо не са на училище". Ами мили, драги как няма да сме на училище, като отново сме си в къщи и пием чайове, взимаме хапчета и 1000 проблеми на главите ни..Заради вашите простотии !
+5
 
 
Аве пълни луди са тея ве :х няам думи .. да 'земат да излезнат за мъничко .. що да излизат .. нали няма да мръзнат те ми ние .. после в даскало да стоим с кожусите и дебелите якета и да зе чудим какво да правим.. Оле, мале .. Аре замислете се ;)
+9
 
 
Абе вие уважаема г-жо Даскалова, излизала ли сте днес на вънка ? Да разберете как се чувстваме ние, учениците, които винаги трябва да се съобразяваме с времето и такива като ВАС! Излезте за мъничко от колата си и разберете как се чустваме ние, учениците, които всеки ден през зимата до училище трябва да търпим вятъра (освен тези, които ходят с коли). В този студ и мраз, как мислите да стигнем до училище ? А ? .. Замислете се малко ;)
+12
 
 
ХАХХА Тия всичките са ЛУДИ !!! Г-жа Даскалова просто си е спряла климатика в офиса и е решила че вятъра е утихнал... Цяла вечер се очакват нови снеговалежи и темперетурите ще са нepрекъснато под нулата и всичко ще е замръзнало.Не искам да отида първа смяна за първите два часа и да ми кажат тръгвайте си в 09 часа сутринта... Еегати тъпите...Ето каква песен излислих: Ето сняг вали... и ... март пак е декември... :D
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Абитуриентски балове
Евроизбори 2024
Борба за влияние в Близкия Изток
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: