Безплатни изследвания на деца с проблемно тегло по случай 1 юни

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:25 / 01.06.2023
883
Екипът на "Диагностично-консултативен център V Варна – Света Екатерина" ЕООД обявява безплатни изследвания за деца до 18-годишна възраст с наднормено и поднормено тегло, чрез уникалната система TANITA InnerScan за оценка на телесния състав на организма, включващ тегло, общи мазнини в тялото, ниво на вода, мускулна маса, индекс на тялото, базов метаболизъм, метаболитна възраст, костна маса, вътрешни мазнини, сегментен анализ на крайници и торс. Това съобщиха от болничното заведение за Varna24.bg.

Както е известно наднорменото тегло е причина за редица заболявания като диабет, хипертония, заболявания на опорно-двигателния апарат.

Измерването е с кратка продължителност и напълно безопасно. Не е свързано с дискомфорт на пациентите, но е изключително полезно за педиатрите и ендокринолозите за определяне на най-адекватното лечение на подрастващите, с отклонения в телесното тегло – над или под приетите норми за здраве.

Специалистите на "Диагностично-консултативен център V Варна – Света Екатерина" ЕООД препоръчват на родителите това безопасно изследване, за да се избегнат допълнителни проблеми със здравето на децата, които настъпват при неконролирани промени в теглото им.

Записването за безплатните прегледи ще става на регистратурата на лечебното заведение на телефон: 052 650568, 052651525 и 0884 442916.

Прегледите ще се реализират на 2, 6 и 9 юни по реда на записване на децата.

За останалите пациенти и в дните извън кампанията по случай 1 юни цената на изследването с TANITA InnerScan е 25 лева, тъй като не се покрива от здравната каса.

Екипът на "Диагностично - консултативен център V Варна – Света Екатерина" ЕООД поздравява всички деца за техния празник и им пожелава да са здрави и усмихнати всеки ден!

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Вижте първи кадри на колата-убиец от Варна
След тежкия инцидент във Варна: Пробите за алкохол и наркотици на...
Очевидец: Удареният пешеходец изхвърча и падна в дерето, а върху ...
Тежък инцидент във Варна! Шофьор помете и уби на място пешеходец
Във Варна строителният бранш се срещна с кандидати за депутати на...
Корабът, който блъсна друг плавателен съд край Румъния, пристигна...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).