Безплатни консултации за деца с проблемно поведение във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:30 / 09.07.2015
1046
Безплатни консултации в подкрепа и подпомагане на деца с проблемно поведение и техните семейства оказват специалистите от превантивно-информационен център "Младост", които работят по програма на дирекция "Превенции" към Община Варна.

Проблемите, по които може да бъде търсена компетентна помощ, могат да бъдат свързани с употребата на наркотични вещества, алкохол, бягство от дома, агресивното поведение към връстници и възрастни, семейни кризи (раздяла, смърт в семейството и т.н.), изолиране на деца ("общуването" им само с или чрез компютъра) и др.

В центъра работят психолози - психотерапевти, лекар - специалист по проблеми, свързани с наркотици, педагози, юрист. На място се провеждат индивидуални, фамилни и групови консултации с деца и родители - от 4 до 12 срещи. Децата и младежите имат възможност да посещават и арт-ателието в центъра.

Превантивно-информационният център "Младост" работи всеки делничен ден от 8.30 до 17.30 ч., на адрес гр. Варна, бул. "Владислав Варненчик", кв. "Трошево", бл.50 - предблоково пространство.
Допълнителна информация и записване: на телефони 052 820 751 и 052 985 099.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Очаква в Община Варна да постъпят нови средства
Отличиха варненска директорка с наградата "Св. Иван Рилски"
Чудесна новина за варненци: Един от най-значимите културно-истори...
Кметът на Варна Благомир Коцев обяви супер новина във Фейсбук, св...
Колона коли блокира Крайбрежната алея! Каква е причината?
Поредната вандалщина във Варна. Ако ние не пазим, няма кой да ни ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).