Безплатни здравни консултации във Варна на 20-и и 21 юли

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:17 / 09.07.2018
1975
В два поредни дни, 20 и 21 юли, хора от Варна и региона ще имат възможността за безплатни консултации с водещи специалисти от чужбина. Консултациите са подходящи за пациенти, които се нуждаят от второ медицинско мнение за своя здравословен проблем или се интересуват от лечение в чужбина. Те се провеждат по инициатива на Здравен информационен център "Медикъл Караджъ“, в отговор на многобройните запитвания и за улеснение на пациентите, които живеят в района на морската столица.

На 20 юли във Варна ще гостува неврохирургът доц. д-р Зафер Оркун Токташ. Топ специалистът от Турция, който е изключително търсен от пациенти от цял свят, включително и България, прие поканата на Звезделина Лютфи, управител на Здравен информационен център "Медикъл Караджъ“, да гостува у нас за улеснение на българските пациенти. Той е сред водещите специалисти в южната ни съседка за оперативно лечение на мозъчни тумори и хирургия на гръбначния стълб. Участвал е в научно-изследователски дейности в Харвардския университет, а в момента преподава в Медицинския факултет на Бахчешехирския университет и приема пациенти в болница "Медикал Парк Гьозтепе“, където разполагат с Center of Excellence за лечение на сколиоза. В работата си използва всички най-съвременни методи и технологии в областта на неврохирургията, които позволяват свеждане до нула на грешките по време на операция. С технологиите  за интраоперативно сканиране и навигация е възможно хирургът още по време на самата операция да проследява каква част от тумора е почистил. Един от често прилаганите нови методи е и използването на томография и ангиография в операционната. Все по-често намира приложение и методът на мониториране на нервната система по време на операцията. Това създава добри предпоставки за предотвратяване на вероятни увреждания, включително парализа след мозъчна операция.

Желаещите да се възползват от възможността за безплатна консултация във Варна трябва се запишат предварително на тел. 0879 977 401 или 0879 977 402.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).