Бинарен урок по рисуване ще се проведе в СУ за деца с нарушено зрение "Проф. д-р Иван Шишманов"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:45 / 09.11.2016
969
Школите при ЦПЛР- Общински детски комплекс, град Варна "Европейски мост" с учител Долорес Коева и "Православни християнски ценности и традиции" с учител Дарина Кючукова ще проведат поредното занятие от поредицата "Заедно на училище". Темата, над която учениците ще работят, е свързана с международния ден на Черно море, който те отпразнуваха заедно на 31 октомври.

В това занятие учениците ще пресъздадат емоциите от преживяното. Урокът ще премине под ръководството на г-жа Таня Блажева - учител по рисуване в училището за деца с нарушено зрение. Учениците от школа "Европейски мост" ще научат нови и интересни техники за рисуване и ще разберат още за начините, по които могат да се себеизразят.

Събитието ще се проведе на 10.11.2016 г. от 15.30 ч. в кабинета по изобразително изкуство в СУ за деца с нарушено зрение "Проф. д-р Иван Шишманов".


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид
Варненци остават на тъмно, вижте кога
Мръсните води от автомивка във Варна се отичат в морето?
Този кораб във Варна е записан със златни букви в българската ист...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).