Биолог, логопеди и учители търси трудовият пазар във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:48 / 23.11.2016
1166
Един биолог, трима логопеди и 20 учители, както и помощник директор на училище търси трудовия пазар в област Варна в края на месец ноември. Това посочиха от Дирекция "Бюро по труда" - Варна, предаде "Фокус". Всички те трябва да имат висше образование - бакалавър или магистър и съответната квалификация за специалността. 

Търсят се още графичен дизайнер, 6 медицински сестри, 10 акушерки и ветеринарен лекар. Обявени са 3 места за счетоводители. Необходими са още един системен администратор, технически ръководител, двама търговски представители и осем продавач-консултанти. Набират се още двама главни специалисти, 15 главни готвачи и техници по телекомуникации, трима склададжии и двама стоковеди. Нужни са също и двама сладкари, трима фризьори, 12 помощник-готвача и 15 бармани и сервитьори. Касиерите, които се търсят, са десет. Набират се петима спасители за басейн, трима бояджии на промишлени изделия и четирима заварчици. Необходими са и шпакловчици и работници подови облицовки, 10 хигиенисти, 14 общи работници, работници по зареждане на рафтове и по един шофьор на автобус, лекотоварен и тежкотоварен автомобил.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
С бавни темпове: Ремонтът на този емблематичен за Варна хотел про...
Хубавото време се разваля, дъжд и гръмотевични бури очаква Варна
Кметът Коцев поздрави всички именици и български военни
Трафикът по пътя София - Варна е изключително натоварен
Коалиция ГЕРБ - СДС регистрира листата си с кандидати за народни ...
Добра новина от Варна: Строят се нови кораби


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).