Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Благомир Коцев, ПП-ДБ: Ще си върнем Варна от онези, които я управляват в сянка
Автор: Екип Varna24.bg 20:08 / 07.10.2023Коментари (3)1921
В пълна зала със симпатизанти и в присъствието на лидери от коалицията ПП-ДБ Благомир Коцев представи общинската листа и районните кметове

Инвестиции, които да повишат доходите и да върнат младите във Варна, обеща Благомир Коцев, кандидат за кмет на Варна от ПП-ДБ по време на представяне на общинската листа и районните кметове във Варна. В пълна зала във Фестивалния комплекс и в присъствието на лидерите на ПП - Кирил Петков, Да, България - Христо Иванов и ДСБ - ген. Атанас Атанасов, кандидатът за кмет Благомир Коцев призова за Варна на хората, на добрата градска среда и на отговорния диалог между общинската управа и гражданите.

"Няма как да не говорим за слона в стаята. Сегашният кмет и сегашната администрация всъщност не са тези, които управляват града“, каза Коцев. Според него хората знаят кои тесни икономически интереси не позволяват на Варна да се развива. Той обеща, че ще се бори за Варна без периферия, с паркове и зелени пространства, с добра инфраструктура в кварталите и равномерно покритие на социалните услуги. Детски градини, ясли и по-уреден градски транспорт, добра среда за децата и семействата са сред основните му приоритети.

"Кампанията не започва сега, ние работим от месеци, за да чуем проблемите на варненци. Те остават нечути досега. Презастрояването и инфраструктурата са сред най-големите болки на хората. За да ги решим, смятам, че трябва да имаме поетапно, а не ударно или предизборно развитие“, отговори Коцев на журналистически въпрос.

"Познавам всички хора в листата лично и знам, че те са достойни хора, които ще работят за обновлението на Варна, за връщането на изгубената й слава и за по-добър живот за всички жители на морската столица. Нито един от тях няма икономически зависимости“, добави Коцев.

"Планираме да инициираме промени в общия устройствен план. В динамичен град като Варна, той би трябвало да се сменя, след като е бил в сила вече 10 години. Варна има нужда от повече зелени площи. Това е заложено в плана "Парк във всеки квартал“, който ще изгради паркове върху общински площи“, поясни Коцев.

Благомир Коцев засегна и въпроса за колите в морската градина. По думите му, автомобилно движение там не трябва да има.

"Винаги съм смятал така. Никога не сме били против вдигането на забраната“, категоричен беше Коцев, който като областен управител спря движението на автомобили по крайбрежната алея.

"Трябва да има инфраструктурно решение с изграждането на буферен паркинг, какъвто е бил и планът преди много години“, поясни Коцев. Според кандидата за кмет от ПП-ДБ, това може да се случи като бъде изграден надземен или подземен паркинг под бул. Княз Борис I, който да е в полза и на жителите на съседния квартал "Чайка“.

Разчитам на мажоритарния вот на хората, ще се обърнем към тях и техните проблеми и ще предложим решения. Хората трябва да бъдат чути, след като повече от 10 години вече те се чувстват забравени от кмета Портних, заяви Коцев.

"Благомир Коцев е най-добрият избор и за Варна и човекът, който ще направи града отново един от най-красивите в България“, коментира лидерът на ПП Кирил Петков.

"Важно е да си вземете Варна обратно. Кажете на роднините и близките си, на приятелите си, че трябва да гласуват“, призова варненци председателят на Да, България Христо Иванов.

"Симпатизантите на ДСБ знаят, че Варна отдавна е наша кауза. Призовавам да се мобилизираме и да излезем да гласуваме с номер 66“, каза лидерът на ДСБ ген. Атанас Атанасов, като добави, че следващият шанс за промяна в града ще е чак след четири години.

"Ще си върнем града“, обяви Коцев под аплодисменти и обеща, че екипът от общински съветници и районни кметове ще работят за да върнат славата на Варна като морска столица.

"Нашата листа е единствената, която работи за обикновените хора и няма тесни икономически зависимости“, категоричен беше той.

За Благомир Коцев, като кандидат за кмет от листата на ПП-ДБ във Варна гражданите могат да гласуват с номер 66 в бюлетината.

ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ


Рекламна публикация
РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ



Още по темата: общо новини по темата: 633
05.04.2024 »
11.03.2024 »
27.02.2024 »
23.02.2024 »
16.01.2024 »
15.12.2023 »
предишна страница [ 1/106 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Обещават увеличаване на доходите, а става увеличаване на разходите.
Aнонимен
на 08.10.2023 г.
0
 
 
На 4-тата снимка, какви са тези БСП-ари гушнали малкото лъвче в ляво?
Aнонимен
на 08.10.2023 г.
0
 
 
Старите изборджии в щаба на Коцев правят кампанията му безинтересна. Този мазен потник ще е само до 29ти не вярвам да стигне до балотож.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Природни стихии
Либерализъм и консерватизъм в Европа
Бум на коклюш в България
Преброяване на населението 2021 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: