Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Благомир Коцев: Във Варна тече масово пренасочване на гласове от ГЕРБ към "Възраждане"
Автор: Екип Varna24.bg 12:29 / 17.10.2023Коментари (5)1941
©
Коста Стоянов е удобен за балотаж срещу Иван Портних, както през 2019 г. – на варненци се предлага същият сценарий като преди 4 години

Вярвам, че ще стигна до балотаж и че ще спечеля тези избори. Във Варна в момента има масово пренасочване на гласове от ГЕРБ към Възраждане. Вече подадох и сигнал до министъра на вътрешните работи във връзка с тази информация, каза по време на дебата за Варна в бТВ Благомир Коцев, кандидат за кмет на морската столица от ПП-ДБ.

Варненци отново са изправени пред сценария от 2019 г. – Портних срещу Възраждане. Корпорации насочват служители във Варна да гласуват за Възраждане, казват ни хората в града. За ГЕРБ е удобно да имат такъв опонент, добави Коцев.

Попитан за детайли около информацията за купуване на гласове във Варна, той отговори, че бивша хостеса от варненско заведение е рекордьор по преференции не само във Варна, а и в страната. Очакваме органите на реда да се произнесат по тези обстоятелства, каза още Коцев.

Относно чистотата във Варна той посочи, че целият град е потънал в прах и ремонти, които не свършват. Големият проблем е сметоизвозването. Има огромни камари от боклук в града. Трябва да се оптимизира тази услуга, която струва над 40 млн. лв. – бюджет, който освен всичко друго, не е усвоен. Хората вървят близо километър, за да си изхвърлят битовите отпадъци, посочи още Коцев и каза, че решението са малки кофи за боклук до домовете на хората, особено във вилните зони, където улиците са тесни и извън нормите, и там камиони не могат да влизат.

Варна трябва да има ясна и прозрачна община, а не както е сега – тя да работи непрозрачно и на сайта й да няма достъпна и ясна за гражданите информация, подчерта още Благомир Коцев.

Големите пътни артерии, изграждането на паркинги и паркове във всеки район са нещо, което гражданите очакват. 175 милиона лева се хвърлиха за няколко месеца за ремонт на над 90 улици. Там се работи некачествено, алармира Коцев и предупреди, че варненци трябва да са готвят за ремонт на ремонта. Той добави, че тази сума е равностойността на почти нов Аспарухов мост.

Планът на Коцев за развитие на Варна, наречен "Промени Варна“, включва поетапно изграждане и рехабилитация на улиците и тротоарите, както и разширяване на бул. "Цар Освободител“. Сред другите му приоритети е организация за строителство на втори Аспарухов мост и създаване на предпоставки за разрастване на града с нови квартали към неговата периферия. Според Коцев това може да стане чрез развитието на съществуващите пътни артерии на запад, север и юг.

На въпрос за местните референдуми, Коцев каза, че първият такъв за Варна ще е за т. нар. "Дупка“ в сърцето на морската столица, чиято съдба следва да се реши от хората.

България има ясен път на развитие към ЕС, за разлика от вашата партия, която иска да извади страната ни от Европейския съюз, отговори Благомир Коцев на въпрос от кандидата на Възраждане.

Според Коцев на варненци е даден избор между досегашното управление на модела "Портних“ и една нова страница в историята на града. Варна е под обсада от 10 години и не кметът управлява, а сенчестите интереси, които го командват.

Варна е изправена пред Възраждане, която иска да помогне да се продължи модела "Портних“. Вярвам, че варненци няма да позволят това, каза Коцев в заключителното си обръщение.

ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ
Рекламна публикация
РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ



Още по темата: общо новини по темата: 633
05.04.2024 »
11.03.2024 »
27.02.2024 »
23.02.2024 »
16.01.2024 »
15.12.2023 »
предишна страница [ 1/106 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 17.10.2023 г.
0
 
 
На сто процента за Коцев, до тук всичко, което мисли и казва е точно това, от което има нужда Варна, изглежда добър човек, за разлика от другите кандидати, путлерофила няма да го коментирам, пръскане от американски самолети с чипове, извънземни бази на нато, русия и путлер идоли, копейки текат, потника пък е ясен, той едвам се държи вече мисли за бело и алкохол
Aнонимен
на 17.10.2023 г.
0
 
 
КОЦЕВ ПРЕЗИДЕНТ! УСПЕХ МОМЧЕ, МИСЛЯ ЧЕ ЩЕ Е ПЕРФЕКТЕН КМЕТ
Aнонимен
на 17.10.2023 г.
0
 
 
Тоя човечец, пак не си е пил хапчетата. Вече и семейството му не му вярват на приказките
Aнонимен
на 17.10.2023 г.
0
 
 
Айде, айде, вече те хванаха да лъжеш за колите в Морската, а дори още не си кмет. Слагаш свои хора на всички позиции, както като беше областен. Ако спечелиш няма никаква промяна да видим!
Aнонимен
на 17.10.2023 г.
0
 
 
Ще ги спечелиш?Ай стига, бе!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Решения на Общински съвет Варна
Парламентарни избори 2024
Екоактивисти и протести
Изграждане на Национална детска болница в София
Бюджет 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: