Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Благотворителен базар набира средства за лечението на Емо и Алекс от Варна
Автор: Екип Varna24.bg 10:13 / 07.10.2016Коментари (0)1928
© Фейсбук
Благотворителен базар за каузите на Емо и Алекс се организира във Варна.

Организаторите канят всички желаещи да помогнат на паркинга на магазин BulMag, Варна, "Владиславово" на 16 октомври от 10 до 18 часа.

"Там ще можете да закупите различни стоки(дрешки, аксесоари, стоки за бита и др). Те ще бъдат на символични цени, средствата от които ще бъдат разделени между Емо и Александра - две слънчица, които се нуждаят от Вашата помощ. Подайте ръка, това са НАШИТЕ ДЕЦА!", са написали организаторите във Фейсбук.

"Емо е само на 4 годинки и вече премина през редица изпитания, той е малък но вече срича и брои. Емо не разбира какво се случва. Само знае, че иска да стане голям. Страшната диагноза на детето е тумор на костния мозък и всеки изминал ден без лечение влошава шансовете му.
През месец юни му беше поставена диагнозата Сарком на Юинг на дясната лопатка, това се случи в болница УСБАЛО "Проф.Бойчо Бойчев", Горна Баня, София. От болницата ни информираха , че не могат да лекуват това заболяване на толкова малък пациент, нямат достатъчно опит в това , но и няма друга болница в България към която да ни насочат.

Първоначалната офертата за цялостното лечение на Емо в Германия възлизаше на 440 хиляди евро, като цялата сума трябваше да се преведе наведнъж. Тази сума е непосилна за семейството и близките му и за това се стартира кампания за набиране на средства, необходими за лечението на малкият Емо", обясняват родителите в социалната мрежа. 

Малката Алекс се ражда с пълна липса на малкия пищял и съответно с деформация в стъпалото и глезена. Липсват три от пръстчетата на крачето, има и скъсяване на крака.

Лекарите в България са обяснили, че операция може да бъде направена, след като детето навърши 2 годинки. От ортопедична болница във Виена обаче са казали, че трябва да се направи спешна операция още на 8-месечна възраст, за да се спре изкривяването на крачето.

"Уважаеми приятели, събираме различни стоки - дрешки, стоки за бита, детски играчки, аксесоари или други вещи, които да бъдат продадени на символични цени на благотворителния базар. Да подадем ръка, децата го заслужават! За връзка или всякакви въпроси, не се колебайте - 0895 16 50 60 Кристина и 0883 322 657 - Михаела! Позвънете - ние сме насреща! Заедно можем повече!", са написали родители, които участват в организацията на благотворителния базар. 

 









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Природни стихии
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Катастрофи във Варна
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: