Благотворителен концерт "Заедно за Карлово" с вход "свободен" във Варна

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
11:04 / 26.09.2022
1182
Мащабен благотворителен концерт "Заедно за Карлово“ ще се проведе на 27 септември от 19 ч в Двореца на културата и спорта във Варна. В проявата ще вземат участие над 300 артисти, певци, танцьори и музиканти.

Победителите от последните сезони на "Гласът на България“ Атанас Кателиев и Георги Шопов и един от незабравимите гласове на формата Поли Николова ще изпълнят любими парчета за варненската публика.

Сцената ще загрее под ритъма на фолклорните ансамбли "Варна“ при НЧ "Христо Ботев -1928“, "Одесос“ при ОД на МВР, "Родина“ при НЧ "Отец Паисий-1934“, клуб за народни танци "Моряците“ и фолклорна група "Кичинка“.

Най-голямата концертна зала във Варна ще озвучат гайдарският оркестър при НУИ "Добри Христов“ и триото акордеонисти – Димитър Стойков, Данчо Кънев и Георги Събев. С таланта си ще завладеят актьорът - музикант Теди Генев, певците Дамян Попов, Донко Марков, Пресиана Леонидова, Ташо Ташев, Кичка Христова и поетът Иван Ненов. В грация и красота ще потопят гостите танцьорите от школата по модерен балет "Степ уан“. Водещ на събитието ще бъде актьорът Пламен Георгиев.

Концертът е с вход "свободен“. Организаторите - Тракийско дружество "Капитан Петко войвода“ и диригентът Данчо Радулов разчитат на съпричастността и добрината на зрителите. На входовете на Двореца на спорта ще бъдат поставени кутии за дарения от публиката. Всички събрани средства ще бъдат дарени в помощ на пострадалите от наводненията в Карловско по сметката на Община Карлово.

Събитието се организира с доброволческа помощ и със съдействието на Община Варна, Двореца на културата и спорта и "Интермюзик“ ООД.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Няма да повярвате какво открадна жена от Варненско
Великденско яйце радва варненци в Морската градина
Варненски блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв...
Община Варна обяви свободните места за първо класиране в детските...
На прага на летния сезон сериозен проблем тревожи бранша по морет...
Вход свободен и празнична програма на 6 май в Парк-музей "Владисл...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).