Благотворителен концерт в помощ на Алекс и Емо от Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:13 / 01.11.2016
1041
Клуб за народни танци "Фолклорно веселие" организира благотворителен концерт за набиране на средства в помощ на малките Алекс и Емо от Варна.

6-месечната Александра се нуждае от помощ. Тя е родена с рядката диагноза "Фибуларна хемимелия на дясно краче" - пълна липса на малък пищял и скъсен крак с деформирани глезен и стъпало. За да може да проходи е необходимо да се направят две операции на дясното краче, които трябва да се извършат на 07 декември 2016 г. и втората до средата на 2017 г. В САЩ и Европа оперативните корекции се извършват в ранна възраст, за да се спре скъсяването на крака и да може детето да проходи в обичайния срок.

През месец юни тази година Емил Ангелов Каров е диагностициран със Сарком на Юинг на дясната лопатка. Диагнозата е поставена в болница УСБАЛО "Проф.Бойчо Бойчев", Горна Баня, София. Първоначалната офертата за цялостното лечение на Емо в Германия възлизаше на 440 хиляди евро, като цялата сума трябваше да се преведе наведнъж.

Тази сума е непосилна за семейството и близките му и за това се стартира кампания за набиране на средства, необходими за лечението.

Всички събрани средства от концерта ще бъдат дарени за двете дечица.

Вход: 8лв. 10 Декември, 19:00 часа - ВВМУ "Никола Й. Вапцаров" - зала Вапцаров.

Източник: Черно море


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).