Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Благотворителен концерт в помощ на децата на загинали или пострадали варненски полицаи
Автор: Екип Varna24.bg 15:42 / 28.05.2014Коментари (0)1286
На 1 юни, от 12.30 часа в Летен театър Варна, ще се проведе благотворителен концерт за събиране на средства за децата и семействата на загиналите и инвалидизирани служители на Областна дирекция на МВР в гр. Варна, Главна дирекция "Изпълнение на наказанията" в Министерство на правосъдието и Министерство на отбраната.

Събитието е част от кампанията, организирана от Синдикален алианс Сигурност към МВР, чиито патрон е самият Варненски и Великопреславски Митрополит Йоан.

Своята подкрепа за кампанията са заявили: Община Варна, Варненска и Великопреславска Митрополия, Областна дирекция на МВР в гр. Варна, Зоналният Съвет на БФС, КТ "Подкрепа" и ВВМУ "Никола Й. Вапцаров".

В концерта ще вземат участие деца от Клуб за народни танци "Моряците", Школа по изкуства "Магия 7", ОУ "Панайот Волов" гр.Варна, таекуондо клуб "ОДЕСОС - Варна", "Варненска Айкидо академия", брейк - формация "Крейзи - форс", балет "Роберта", ОДЗ 4 "Чайка", ОДЗ 12 "Първи юни", танцов и спортен клуб "Огледало" и Общински детски комплекс - Варна.

Водещ на концерта ще бъде Пламен Георгиев.
Специално за концерта от ЦСМП -Варна ще осигурят медицинско обслужване, а служители от Общинска полиция и ОДМВР - Варна ще осигурят охраната на мероприятието.
На 13 юни, от 18.00 часа, домакин на вторият голям благотворителен концерт ще бъде Фестивален и конгресен център - Варна, а водещ на събитието ще бъде Кирил Аспарухов.

В концерта на 13-ти юни отново участие ще вземат голяма част от участниците от детския концерт, а към тях се ще се присъединят и Представителният духов оркестър на ВМС, победителката в "България търси талант" - Елисавета Ганчева, Деси Добрева и деца от шлагерно студио "Да".
По време на концерта ще бъдат наградени участниците в конкурсите за разказ, есе и рисунка, който бе проведен съвместно с Община Варна.

През следващите дни - 14 и 15 юни, на общинските игрища в двора на ТУ - Варна, сили в традиционния футболен турнир на малки врати ще премерят отбори от Пункт за базиране към Военноморска база - Бургас, Щаб на ВМС, Военна полиция, ВВМУ "Никола Й.Вапцаров", "Девня цимент", СОД Варна, районните управления в града, Затвор - Варна, Областна Дирекция "Охрана".

Покани са отправени и към представители на съдебната власт във Варна, ЛетищаВарна, Пристанище Варна, ВиК, Баумакс, Елдом Инвест и университетите в града.

Покани за подкрепа за популяризиране и събиране на средства във връзка с кампанията ще бъдат отправени и към Министъра на вътрешните работи - Цветлин Йовчев, министъра на правосъдието - Зинаида Златанова, и Министъра на отбраната - Ангел Найденов; към Кмета на Община Варна Иван Портних и районните кметове, към Началниците на районни управления към ОДМВР - Варна, Началника на отбраната на Република България, Командващия ВМС, Началника на Военна Академия "Георги С.Раковски", както и към народните представители от 3-ти МИР Варна и популярни лица от града.

В отбора на организаторите се очаква да вземат участие бивши футболисти от "Черно море" и "Спартак", международният рефер от близкото минало Димо Момиров, прокурори от ВРП и ОП - Варна, спортният организатор Бисер Маринчев и други.

Благотворителни срещи преди самото начало на турнира ще изиграят деца от ДЮШ към "Черно море" и "Спартак", ОДК - Варна, ДФК "Делфините", ФК "Варненчик" и ФК " Юнак - Аспарухово" към Варненска и Великопреславска Митрополия.
Срока за записване за участие в турнира е до 12.00 часа на 04 юни, когато в зала 17 на Младежки дом "Орбита" ще се проведе теглене на жребия и пресконференция.

Специално за кампанията печатница "Хеликспрес" изготвиха плакатите, бе изготвен и рекламен видеоклип със съдействието на РТЦ - Варна, а ФКЦ - Варна, Летен театър и ОП "Спорт за всички" предоставиха безвъзмездно базите си за провеждането на концертите и турнира.

Банковата сметка за дарения и такси за участия в турнира е:

Синдикален Алианс Сигурност в МВР - САСМВР
BG23UBBS80021075015730, клон "Света Неделя Софийска"
/при превод по сметката да се упомене,че е във връзка със благотворителната кампания 2014 год. в град Варна/
Телефони за контакти:
0896238657-Анатоли Атанасов
0898585194 -Цветан Банков
0887401217- Димана Славова









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Световна черна хроника
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Енергийна криза
Бюджет 2024
Абитуриентски балове
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: