Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Благотворителен концерт във Варна ще събере съпричастни на кампанията "От любов към живота“
Автор: Екип Varna24.bg 15:05 / 25.07.2017Коментари (0)1710
©
Под надслов "Предварително ти благодаря, защото да даряваш е взаимност!" ще се проведе благотворителен концерт във Варна. Той е в подкрепа на кампанията "От любов към живота" на Avon. Събитието ще се състои на 27 юли (четвъртък) от 19 часа. 

На сцената в залата на кино "Българан" безвъзмездно ще се изявят "Роберта балет" с треньор за Варна - Вера Цариградска, стрийт денс група "Криейтър" с ръководител Христо Хаджимихайлов, детска градина "Синчец", танцов клуб "Приятели" към Тракийско дружество Варна с ръководители Елена Атанасова и Пламенка Янакиева, изпълнители от ДФА "Българче" с ръководители Добринка Николова и Диляна Иванова, Клуб по спортни танци "Одесос денс" (Варна) с треньори Кольо Димов, Полина Кимова, Андра Линте и Константин Тодоров и Танцова школа "Фолклорен извор" при читалище" Св.Св.Кирил и Методий 1927 г с.Тополи- с хореограф Росен Драганчев. В концерта ще вземат участие също и Куклен театър от школа към Общински детски комплекс и вокална формация "Морски гласчета", с вокален педагог Евелина Ангелова.

Всеки, които желае да се наслади на спектакъла и да бъде част от кампанията, може да закупи покана за концерта, към която ще получи като подарък розов благотворителен продукт. 

В сърцето на тазгодишната кампания "От любов към живота", която се провежда за 16 поредна година в България, са Посланиците на хуманността, избрани сред Представителите на Avon от 20 града в България. 20-те дами със своята енергия и ентусиазъм допринасят посланието на кампанията да достига до повече хора и те да подкрепят каузата с поръчката на благотворителен продукт. Организатори на концерта във Варна са именно един от Посланиците на хуманността - Маргарита Джурова, и Мария Борисова, Зонален мениджър на Avon. Подобни благотворителни концерти бяха организирани и в Пловдив и Хасково, а през м. октомври предстои голям розов концерт, който ще събере множество артисти, посланици и приятели на кампанията, в знак на съпричастност към каузата. Известните лица, които застават зад кампанията тази година са Люси Дяковска, Орлин Горанов и Дивна.









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: