Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Благотворителна кампания в подкрепа на детската онкология
Автор: Екип Varna24.bg 17:44 / 25.09.2017Коментари (0)1648
©
Благотворителната кампания "За здрава детска усмивка" ще подпомогне децата с онкологични заболявания. Събраните средства от благотворителните инициативи ще бъдат за нуждите на клиниката по детска клинична хематология и онкология, която е част от УМБАЛ "Св.Марина", която е една от трите специализирани клиники в България за диагноза, лечение и проследяване на деца с хематологични и онкологични заболявания,в няколко направления - частично обновяване на болничните стаи и помещения за терапии,апаратура и помощни средства за децата.

Кампанията е под патронажа на господин Филип Ромбаут - изпълнителен директор на "Агрополихим" АД и с личното благословение на Негово Високопреосвещенство Варненския и Великопреславски митрополит Йоан. Съорганизатори са Сдружение "Ветрило", Фондация "Лъки Хънт", Български Обединен Киноложки Съюз-БОКС и с любезното домакинство на Фестивален и конгресен център Варна. Подкрепа в мероприятията към момента са заявили и Варненска и Великопреславска Света митрополия, Областна дирекция на МВР Варна, Зонален съвет на БФС, Регионално управление по образованието Варна и други.

Първото мероприятие от кампанията е на 30.09- събота от 11.00 часа в защитеното жилище на фондация ‚Лъки Хънт" в село Крумово. Там малки и големи ще имат възможност да разгледат спасените животни магаренце, понита, зайци, кучета и котки,да се включат в различни игри и занимания. На следващия ден - 01.10 -неделя от 10.00 часа на сцена Амфитеатър под Пантеона ще започне благотворителен концерт с деца и младежи от различни школи и учебни и детски заведения в града.Тогава ще започне и регистрацията на кучета в благотворителната киноложка изложба, която ще стартира в 11.30 часа.Организаторите канят всички домашни любимци да се включат в изложбата. В знак на подкрепа и съпричастност от ОД на МВР Варна ще осигурят служебна техника и куче,като всички желаещи ще имат възможност да се снимат с тях и ще се включат в организираните забавления за децата.От спортния диспансер пък ще обезпечат медицинското осигуряване,а от Обединена ветеринарна клиника Варна -ОВК ще се включат с осигуряване на ветеринарен лекар.За всички желаещи едни от най-добрите фотографи във Варна ще направят професионални фотосесии.

На 07.10 -събота и 08.10-неделя на Общинските игрища, намиращи се в двора на Технически университет Варна ще се проведе благотворителен футболен турнир на малки вратички. В деня на откриването деца с големи сърца от детски футболни школи ще подкрепят своите връстници с изиграването на благотворителни мачове. Началото на турнира ще бъде от 09.00 часа в събота. Крайния срок за записване е до 11.30 часа на 03.10.2017 г., когато в присъствието на представител на Зоналния съвет на БФС в зала 17 на Младежки дом -Орбита ще започне техническата конференция и тегленето на жребия за турнира.Право на участие имат всички отбори, заплатили минималната такса за участие в турнира в размер на 100 (сто) лева по дарителската сметка. На конференцията представителите на отбори трябва да представят бордеро за платената такса и заверен от медицинска служба списък на състезателите в отбора.

Последното планирано мероприятие ще се състои на 21.10 - събота от 18.00 часа в зала 1 на Фестивален и конгресен център Варна. На горепосочената дата в гала-спектакъла участие към момента са потвърдили Варненска Айкидо Академия,деца от НУИ "Добри Христов" Варна, прекрасния млад пианист Тони Троев,гласовитите деца на музикална формация "Бънджи Сингърс" и много още други.

На всяко от мероприятията ще има поставени и дарителни кутии, където всеки желаещ ще има възможност да подкрепи кампанията в помощ на малките герои.

Дарителска сметка:

BG51UBBS80021014037340 при Обединена Българска Банка -ОББ.

Молим при превод по сметката да се упомене основанието- Благотворителна кампания "За здрава детска усмивка".









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Реформи в БДЖ
България в еврозоната
Издирват 17-годишно момиче от Дупница
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: