Благотворителна кампания за набиране на средства за деца на загинали полицаи

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:41 / 14.05.2015
1871
Бивши и настоящи студенти от
ТУ - Варна:
виж още
Бивши и настоящи студенти от
ВВУ "Никола Йонков Вапцаров":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Шеста Благотворителна кампания за набиране на средства за децата и семействата на загинали или инвалидизирани служители от структурите на Областна дирекция на МВР в гр. Варна, Министерство на правосъдието - ГД "Изпълнение на наказанията" и Министерство на отбраната. Патрон на кампанията за поредна година е Негово Високопреосвещенство Варненския и Великопреславски митрополит Йоан, под чийто патронаж кампанията ще бъде за втора поредна година. Инициативата се организира от Синдикална Федерация на служителите в МВР-СФСМВР и съорганизатори Синдиката на служителите в затворите в България, ВВМУ"Никола Й.Вапцаров" и Сдружението на жените военнослужещи. Подкрепа в ежегодните мероприятия и тази година ще окажат от Варненската и Великопреславска Митрополия, Община Варна, Зоналния Съвет на БФС и др. Покани за подкрепа са отправени към петте районни кмета в град Варна, министъра на младежта и спорта господин Красен Кралев и ресорните министри, а следващата седмица предстои да бъдат поканени и общинските съветници от града, народните представители от 3-ти МИР, Началниците на ОД на МВР Варна и на районните полицейски управления, популярни личности.

Първото от серията мероприятия, благотворителен концерт, ще се състои на 31-ви май - неделя от 12.30 часа на входа на Морската градина във Варна,непосредствено до слънчевия часовник и ще бъде по случай 1-ви юни -Деня на детето. Половин часа по-рано непосредствено до сцената ще бъдат изложени полицейска и военнизирана техника, помощни средства и служебни кучета. В знак на подкрепа по същото време ще изпълнения на различни музикални произведения ще изпълнят Представителния духов оркестър на ВМС на Република България, а музикалното озвучаване ще осигурят "Интермюзик Ейджънси". Оркестъра на ВМС ще открият официално и благотворителния концерт,като на откриването се очаква да присъстват Варненския и Великопреславски митрополит Йоан, кмета на град Варна господин Иван Портних, както и други официални лица.

На 05.06 - петък пък от 18.00 часа домакин на втори благотворителен концерт ще бъде Фестивален и Конгресен Център Варна. Участие в двата концерта ще вземат деца и възрастни от ОДЗ 12 "Първи юни",Варненска Айкидо Академия,таекуондо клуб "Одесос", танцовите клубове "Одесос денс" и "Огледало", школите за народни танци "Ритъм 7/8" и "Моряците", шлагерно студио "Да",ОУ "Панайот Волов" ,Тракийски клуб и други.Водещи на концертите ще бъдат Пламен Георгиев и Светлана Ефендулова. Кампанията ще завърши с традиционния благотворителен футболен турнир на малки вратички, който ще се състои на 13-ти и 14- юни (събота и неделя) на общинските игрища в двора на Техническия университет Варна. В него право на участие имат всички отбори, заплатили минималната такса в размер на 100 лева и представили заверен от медицинска служба списък на участниците в отбора. Бордерото и списъка с участниците следва да бъдат представени на 09.06-вторник в 11.00 часа в зала 17 при База Младежки Дом (Орбита), когато ще се състои техническата конференция и самото теглене на жребия. Турнира ще се проведе по наредбата на БФС за първенства на малки вратички. Банковата сметка за дарения и за такси за участие в турнира:

BG51UBBS80021014037340 в банка ОББ /Молим при превод по сметката да бъде упоменато, че е във връзка с Благотворителна кампания 2015 Варна/.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).