Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Близо 400 човека се явиха на кастинг за нов филм във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 16:56 / 07.06.2021Коментари (0)2146
©
450 човека се явиха на подбора за актьори, който се проведе този уикенд в популярно плажно заведение във Варна. Прослушването събра кандидати от цяла България. Най-многобройни бяха участниците от града, но имаше и много желаещи от Бургас, Търговище, Шумен, Добрич, Пловдив и София. Сред тях имаше, както професионални актьори, така и любители на киното без опит. Всички желаещи бяха снимани и разпитани за техните способности, таланти и мотивация. През следващите дни екипът ще направи селекция на кандидатите. Тези, за които няма да има отделна роля, ще бъдат поканени да участват като епизодични герои и статисти.

"Изненадан съм колко много желаещи дойдоха от всички краища на България за кастинга. Радвам се, че толкова млади и способни хора демонстрират любовта си към киното. С екипа ми ще се постараем да включим възможно най-много от тях в продукцията. Обмислям дори да преработя сценария така, че да представя всеки с неговата индивидуалност и да изпъкнат неговите творчески характеристики. Идеята ми е във филма да покажа емблематични за град Варна лица, както и да дам сцена за изява на всички нови таланти, с които имах удоволствието да се срещна през този уикенд. Искам да покажа родния си град и хората в него в най-добрата им светлина." - това сподели Цето Мит, който освен автор на едноименната книга е също и продуцент и режисьор на продукцията.

Игралният филм е със съвременен и модерен сюжет по книгата на Цето Мит  – "Финалният кастинг". Авторът е създал поредица от филми – романи. Запознавайки се с книгата, читателят има възможността да визуализира историята по свой собствен индивидуален начин и в неговото въображение да се запечата неговата лична проекция на сюжета. Първите две продукции ще бъдат заснети почти изцяло във Варна, а третата извън България. Редакторът на книгата и изпълнителен продуцент на филма Ина Чакърова сподели за идейната насоченост на проекта: "Това е романтична комедия за киното и останалия свят. Студентът по право Боби разкрива строго пазени от него семейни тайни. Случайността го отвежда до снимачните площадки, където открива любовта и магнетизма на изкуството, които променят живота му. Но той иска повече. Поставен между двата свята, той търси начин да ги обедини.“

За реализацията на филма са ангажирани едни от най-добрите професионалисти във Варна, които са работили по различни филмови продукции, рекламни и музикални клипове, снимани по българското Черноморие.









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
Парламентарни избори 2023 г.
Почина патриарх Неофит
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: