Близо 700 хил.лв. влезли в хазната от продажба на конфискувани стоки и имоти във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:00 / 07.07.2016
1192
От началото на годината инспекторите по приходите от отдел "Държавни вземания", НАП Варна проведоха 25 тайни търга, на които бяха продадени движимо и недвижимо имущество, отнето в полза на държавата от съдебната власт и Агенция митници. 

След проведените търгове в хазната са постъпили над 420 хиляди лева. На 11 от търговете варненските данъчни са продали недвижими имоти, като от тяхната продажба в държавния бюджет са постъпили над 222 хиляди лева.
Над 3.5 кг. златни и сребърни бижута бяха продадени на проведените търгове, като постъпленията в хазната от тях са в размер на 53 168 лева. 

През изминалите 6 месеца на година НАП Варна е предоставила на музеите във Варна, Русе, Шумен и Силистра значими и безценни образци на изкуството, открити на територията на България и отнети в полза на държавата, за да бъдат съхранени за идните поколения.

Повече информация за провежданите от НАП Варна търгове може да се получи на интернет приложението за публикуване на провежданите от приходната агенция търгове на електронната страница на НАП - nap.bg. Софтуерът позволява на кандидат - купувачите да търсят по ключови думи стоки и имоти, началната тръжна цена, тяхното местоположение и др.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Само на 10 км от Варна, туристка коментира: Това е моят любим пла...
Предложение: Паркингът на "Колхозен пазар" да стане градска гради...
Вижте първи кадри на колата-убиец от Варна
След тежкия инцидент във Варна: Пробите за алкохол и наркотици на...
Очевидец: Удареният пешеходец изхвърча и падна в дерето, а върху ...
Тежък инцидент във Варна! Шофьор помете и уби на място пешеходец


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).