Блъснаха момиче на пешеходна пътека във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (3)
11:56 / 24.06.2016
5062
Тежка катастрофа стана във Варна преди минути на кръстовището на улиците "Цар Асен" и "Братя Миладинови". Джип "Мерцедес" блъсна момиче, което пресичаше пешеходната пътека. След удара момичето, което е на видима възраст около 14-15 години, падна на тротоара.

Намиращите се наблизо очевидци веднага позвъниха на 112, но за тяхно учудване линейката дойде след повече от 15 минути. През това време пострадалата лежеше на тротоара, а събралите се хора я освежаваха с вода и успокояваха. Шофьорът на "Мерцедеса" също се бе притекъл на помощ.

Блъснатото момиче бе откарано с линейка за преглед в болница, като според пристигналите медици няма сериозни наранявания, но чувства болки в краката и главата и е под влияние на стрес.

"Момичето вече почти бе пресякло пешеходната пътека, когато "Мерцедеса" го блъсна и то изхвърча на тротоара.", заяви за "Петел" жена, станала очевидец на произшествието.

Повече от 20 минути след инцидента на мястото все още не бяха пристигнали полицаи.


Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).