Бляскава церемония за доброволците на фестивала "Любовта е лудост"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:44 / 05.09.2017
1810
Късно снощи екипът на МФФ"Любовта е лудост" проведе финална церемония на червената пътека, този път за доброволците от фестивала.

Всички младежи, които бяха неотменна част от юбилейното издание преминаха тържествено през подиума на славата и получиха своите сертификати за доброволчество и за проведен стаж в рамките на кинофорума. Ентусиазирани и мотивирани, те проведоха своята светска вечер сами, влизайки в ролята на сценаристи, режисьори, водещи и филмови звезди. Така заедно си пожелаха фестивалът "Любовта е лудост" да бъде техен път занапред и в един прекрасен ден всички те да се срещнат отново като филмови продуценти или актьори на това място, по този червен килим и в един още по-щастлив за тях момент.

Варна е европейска младежка столица, а Фестивален и конгресен център реализира своята амбиция да привлече младите не само като публика, но и като участници в програмата. Беше проведен за първи път модул с 10 конкурсни филма на младежка тематика, бе сформирано младежко жури, което преди това завърши майсторския клас на Фестивална КиноАкадемия с ментор Йоана Павлова, бе привлечена младежката аудитория като зрители, като участници и като доброволци.

"Любовта е лудост и дава криле" - това е мотото на проекта, защото младите имат нужда да бъдат подкрепени, за да полетят свободно в реалния живот на киноиндустрията и света на филмовите фестивали.

На добър час на всички доброволци на фестивала - младежкият клуб "Интеракт", студентите "Книгоиздаване" в СУ, ученици от езиковите гимназии във Варна и още по-малките момичета и момчета от елитните средни училища на морската столица.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Внимание! Голям клон падна и затвори важен булевард във Варна
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус
Няма да повярвате какво открадна жена от Варненско
Великденско яйце радва варненци в Морската градина


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).