Блясък, стил и красота белязаха Фестивала на Модата и Красотата във Варна

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
17:07 / 27.08.2020
2733
Тази година се навършват петнадесет години от създаването на една от водещите модни агенции в България – VIP Fashion Group, както и от провеждането  на престижният конкурс за красота – Мис Варна през далечната 2005 година. Честването на годишнината е в две поредни вечери – 26 и 27 август, в лятната градина на комплекс Морско казино. В първата вечер ценителите на модата и красотата станаха свидетели на поредица от модни дефилета, с участието на най – добрите модели на VIP Fashion Group, а гала- спектакълът по коронясването на  новата Мис Варна 2020 ще се проведе във втората, заключителна вечер – 27 август.

Над 400 гости станаха свидетели на грандиозен моден спектакъл - Фестивала на Модата и Красотата. Модният форум впечатли  присъстващите с феерия от мода, блясък, стил и красота, а хитовите колекции на български и чужди брандове, предизвикаха бурните аплодисменти на почитателите на висшата естетика.

Лице на събитието  бе ослепителната Румяна Данаилова – Мис Варна 2019, а в ролята на водещ влезе популярният актьор Симеон Лютаков. На сцената дефилираха най–добрите модели на морската ни столица, сред които носителките на титлата Мис Варна – Михаела Йорданова, Марина Димитрова, Моника Драгнева, Жаклина Братанова и Ирена Иванова, както и  топ моделите -Диан Христов и Мариан Христов.

Varna24.bg е медиен партньор на събитието.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).