Бойко Борисов: След две години Варна ще бъде коренно променен град

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (4)
14:48 / 30.08.2015
2940
Ние правим достатъчно неща за Варна, за да се види амбицията ни в следващите две години Варна да бъде един коренно променен град. Това заяви министър-председателят Бойко Борисов по време на закриването на осмия летен университет на МГЕРБ, който се проведе край Варна.

По думите на премиера Бойко Борисов, целите и амбициите на ПП ГЕРБ за Варна са ясни и човекът, който може да ги постигне е кандидатът за кмет и настоящ градоначалник Иван Портних.

"Във Варна няма да остане неасфалтиран булевард, ще строим детски площадки, ще санираме сгради и ще построим цялостно АМ "Хемус". Това е, което аз съм си поставил като план за този град.

"Ако варненци решат друго - това е демокрацията, те имат право да избират", каза Борисов. Той беше категоричен, че състоянието на Двореца на културата и спорта е бил кристален пример каква е била Варна.

"Без основи и готова да рухне. Вижте как изглежда сега спортната зала. Това ще бъде Варна след две години. Това го направихме в София, Пловдив, Бургас, в Стара Загора и в Русе. След две години така ще бъде и във Варна", категоричен беше Борисов. Той допълни, че ще има споразумение с Реформаторския блок за толерантна предизборна кампания.

"Това ще го обявим и публично. Който е тръгнал с компромати срещу ГЕРБ винаги е загубил. Ние никога не сме го правили и мисля, че това е успешното политическо поведение. Показваш това, което си направил и нека хората преценят", добави още Бойко Борисов.

Източник: Радио "Фокус"

Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Варна:
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).