Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Бойко Борисов идва утре във Варна, освещава новите автобуси
Автор: Екип Varna24.bg 12:01 / 25.03.2011Коментари (36)8470
© Varna24.bg
Утре, премиерът Бойко Борисов ще посети гр. Варна. Той ще присъства на тържественото освещаване на 20 нови автобуса, които ще бъдат пуснати в движение за нуждите на обществения транспорт в общината. Превозните средства са закупени изцяло от фирмата "Транстриумф холдинг" АД и са на стойност 6.4 млн. евро. Всички машини са оборудвани с падащи платформи за трудноподвижни хора и майки с детски колички. В салоните има обособени места за инвалидни колички.

По време на посещението си в гр.Варна министър - председателят ще направи оглед на хода на реконструкцията на една от основните пътни артерии в града - бул. "Девня".








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
хора стига се оплаквайте нима няма един които да каже нещо хубаво за батето просто немога да повярвам засрамете се.....
0
 
 
Наистина обаче няма друга такава държава. Да имаш ресурс и да не го използваш. До сега вече можехме да очакваме един по - нормален нов сезон. Картофите ги засяхме пак Белгия, чесъна в Китай, лъка... А дано тези автобуси докарат други баби и дядовци от Германия, които като седнат в заведение на Златни Пясъци да не си поръчват 1 газирана вода в 2 чаши
0
 
 
Преди 2 месеца идва майстор да оправя казанчето на тоалетната. Сега чакаме Бойко Истината да дойде да реже лента ;)
+1
 
 
Просто го изгонете обратно за София.
-1
 
 
надявам се сега да командироват икарусите че ми се присира като се кача в тях...
0
 
 
Ужас...аз мисля утре с кучо да стоим в къщи, да не вземат от НСО да ни гръмнат докато се разхождаме...имайте едно наум потенциално опасни варненци :)
-2
 
 
Честито скъпи съграждани,хем ще се возим на чисто нови автобуси,хем ще се "радваме"на посещението на премиера,който ще се поперчи,като петел из уж новоремонтирания наш булевард/доколкото си спомням миналото лято го ремонтираха/ние ще ръкопляскаме,колко е загрижен бат Бойко за нас нашия любим и най-добър град за живеене!
-2
 
 
Да не изброявам всичко. Просто се разходете из Варна . Аз ще ви поема разходите за ремонт на ходовата част и разбити бъбреци . Защо трябва да е като в казармата? Все трябва да стоиш на някого на главата за да свърши нещо.
0
 
 
БЪЛГАРСКАТА ПРОСТОТИЯ НЯМА КРАЙ!КОГА ЩЕ СИ РАЗВИЕТЕ МИСЛЕНЕТО БЪЛГАРИ?КОГАТО ТОВА СТАНЕ И България ЩЕ СЕ ОПРАВИ АМА КАТО ГЛЕДАМ НЯМА ДА Е СКОРО.ВСИЧКИ МАФИОТИ ОТ ПАРЛАМЕНТА,КОИТО ТОЛКОВА ГОДИНИ КРАДОХА България И Я РАЗРУШИХА,КОИТО ДОКАРА НАРОДА ДО ПАДЕНИЕ А СИ НАПРАВИХА САРАИ С НАШИТЕ ПАРИ,КОГАТО ДОЙДЕ БОЙКО БОРИСОВ НА ВЛАСТ И ВИДЯХА ЧЕ ЗАПОЧНА ДА ГИ СЪДИ ЗА ВЗЕТОТО ОТ НАРОДА ТЕ РЕШИХА ДА ИЗМИСЛЯТ ВСЯКАКВИ ИСТОРИИ ЗА ДА МУ СВАЛЯТ РЕЙТИНГА.КЪДЕ Е НАЙ ГОЛЕМИЯ ПОЛИТИК-АХМЕД ДОГАН ЗАЩО СЕ ПОКРИ???А ОНАЯ ЧЕРНИЛКА ИВАН КОСТОВ???КОЛКО ПАРИ ИЗПРАХА!ТОЛКОВА ГОДИНИ НИ КРАДОХА А СЕГА ЧОВЕКА СЕ ОПИТВА ДА ОПРАВИ НЕЩАТА НО НИЕ СМЕ ГЛУПАЦИ ЗАТОВА ПЪРВО НИ КРАДОХА А СЕГА ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА ВЯРВАМЕ НА ПРОСТОТИИТЕ КОИТО НИ ИЗКАРВАТ ЗА БОЙКО.А ТЕХНИЯ ПОЗОР ОТ КОЙТО ТЕГЛИМ СЕГА?А ОСВИРКВАНЕТО ВИКАНЕТО Е ТИПИЧНО БЪЛГАРСКА ПРОСТОТИЯ ЗА ЖАЛОСТ.МИСЛЕТЕ БЪЛГАРИ С ГЛАВИТЕ СИ НЕ С УШИТЕ СИ!!!
-1
 
 
Отсечката от МОЛ-Варна до Циркова площадка .... и Алберто Томба ще се затрудни да мине такова сложно трасе . То шахти то голямо нещо. Да не давам акъл с малкото си мозък къде трябва да са .И колко ще се спести от отремонтирването им в последствие.Същото като от Кръстовището на КАТ-Варна до "Девненското общежитие" в ж-к Младост. 1 година ремонт и се почна още на първата зима (няколко месеца след пускането на отсечката).
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Февруари 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Алексей Навални почина
Бюджет 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: